Wil jij het beste uit jezelf en je carrière halen, inzichten opdoen en netwerken met like-minded vrouwen? Sluit je dan aan bij de Harper's Bazaar Business Club, hét netwerk voor ambitieuze vrouwen. Als member van deze club kun je maatwerk verwachten, en krijg jij precies díe stijlvolle services voorgeschoteld waar je behoefte aan hebt. Denk aan Business Talks, netwerkborrels en een online community met eigen app, exclusief beschikbaar voor members van de club. We vertellen je graag wat we in 2024 op de planning hebben staan voor de Harper's Bazaar Business Club.

WORD HARPER'S BAZAAR BUSINESS CLUB-MEMBER

Harper's Bazaar Business Club in 2024

Harper’s Bazaar trakteert ambitieuze vrouwen (jou incluis!) op nieuwe inzichten, relevante informatie en exclusieve ontmoetingen, zodat je geïnspireerd en gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Via Harper's Bazaar Business Club reiken we handvatten aan waarmee je meteen aan de slag kunt. Van een Business Newsletter met inspirerende content, tot interactieve Business Talks.

Online Community Platform

Nieuw in 2024 is onze online community platform met mobiele app. Een afgeschermde online omgeving die enkel toegankelijk is voor members van de business club. Hier worden kracht, kennis en ervaring van verschillende vrouwelijke experts gebundeld en met elkaar gedeeld. Daarnaast kunnen members met elkaar communiceren. Alle events van de Harper’s Bazaar Business Club worden hier gecommuniceerd en members kunnen zich via het online platform aanmelden voor de events. Ook zien members hier wie er naar het event gaan.

Een overzicht van de Harper’s Bazaar Business Club events voor 2024

Om je agenda alvast te vullen, vertellen we je graag wat je volgend jaar van de Harper’s Bazaar Business Club kunt verwachten. Afhankelijk van je type membership (PRO, STAR of ICON), krijg je automatisch uitnodigingen via e-mail voor onderstaande events. Ook vind je het overzicht in januari terug in de nieuwe online community app. Dit is tevens de plek waar je je voor de events aanmeld.

Netwerkborrels

*toegankelijk voor PROs, STARs en ICONs

  • Dinsdag 23 april
  • Maandag 8 juli
  • Woensdag 11 september
  • Woensdag 20 november

Business Talks

*toegankelijk voor STARs en ICONs

  • Woensdag 20 maart - The Business of Art
  • Donderdag 30 mei - Tech Talk
  • Maandag 21 oktober - In Midlife we Rise
  • Dinsdag 10 december - Woman of the Year Aftertalk: Learn from the Best

Unplugged events

*toegankelijk voor STARs en ICONs

ICON-dinner

*toegankelijk voor ICONs

  • Donderdag 6 juni

Ben je nog geen member? Meld je dan aan voor de Harper's Bazaar Business Club om deel te nemen aan het programma voor 2024.