Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw zijn in aantocht en dat betekent dat ook de goede voornemens langzaamaan gevormd worden. Naast meer lezen en meer bewegen is ook meer reizen een veelgehoord voornemen en ja, dan zijn budgettips wel zo handig. Zo goedkoop mogelijk zo ver mogelijk reizen is dé trend van nu en daarom vliegen de budgetvriendelijke websites je om de oren. Cheaptickets, Skyscanner en Hopper zijn ons bekend, maar Flystein schijnt het nieuwste wapen voor goedkope vluchten te zijn.

Flystein brengt een beetje van vroeger terug naar nu. Denk hierbij aan het reisbureau van vroeger dat de beste deals voor je zocht, maar dan in de vorm van een website. Dat gaat als volgt; in tegenstelling tot de andere standaard websites voor het boeken van je vlucht word je bij Flystein persoonlijk geassisteerd. Je hoeft zelf niet meer het wereldwijde web af te zoeken naar de goedkoopste vlucht van A naar B, dit doet vanaf nu Flystein voor je.

Het enige dat jij hoeft te doen is de meest voordelige aanbieding die je kan vinden, invoeren op de Beat My Price tool en je voorkeuren - flexibele data, tijd van vertrek, tussenstops etc. - invullen en wachten totdat Flystein met nóg betere en goedkopere suggesties komt. Er zit echter wel een klein addertje onder het gras: scheelt de prijs van Flystein meer dan $50,00 dan de prijs die je zelf hebt gevonden, dan rekenen ze een service fee van $45,00 (zo'n €38,00).