We hebben een clubje opgericht! Samen met personal branding programma BrandedU. Harper's Bazaar Network Academy in samenwerking met BrandedU brengt hoogopgeleide en ambitieuze vrouwen bij elkaar die bewust met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière bezig zijn, die waardevolle connecties willen maken, en nieuwe carrière-inzichten en inspiratie op willen doen.

23 Mei start de face-to-face editie van de bejubelde Personal Branding E-course. Met deze cursus ontwikkel je jezelf tot een authentiek merk. Dat kan waar en wanneer je wil met de reguliere E-course (€ 499,-), maar ook middels een face-to-face editie (€ 999,-) waarbij je direct feedback krijgt van topvrouwen.

Over de cursussen:

ONLINE CURSUS MET LESSEN VAN SUCCESVOLLE VROUWEN

Met de unieke online cursus personal branding ontdek je wie je bent, waar je heen wilt en hoe je je talenten optimaal inzet. Het programma bestaat uit 4 modules, met daarin 10 lessen, en zit vol met videolessen, oefeningen en inspirerende opdrachten. In een aantal masterclasses delen inspirerende vrouwen hun lessen op het gebied van personal branding. Aan het einde van het online programma heb je jouw personal brand statement gedefinieerd en weet je hoe je het voor je kunt laten werken.

ONLINE CURSUS FACE TO FACE EDITIE

Vind jij het moeilijk om de e-course helemaal alleen te volgen? Wil je graag direct feedback van gelijkgestemde vrouwen met dezelfde ambities? Geen probleem! Sinds kort heeft BrandedU eenmaal per kwartaal de mogelijkheid om de cursus in een groep van maximaal 10 vrouwen onder begeleiding van personal branding coach Nancy Poleon te volgen.

We starten dinsdag 23 mei 2017 in het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam. Vier weken lang bespreken we de 4 modules van 19.00 – 21.00 uur met elkaar in groepsverband. Je krijgt hierbij de kans om de cursus in één maand af te ronden, hebt elke week een stok achter de deur om je huiswerk te moeten maken en bouwt sneller aan je personal brand.

Meer informatie vind je hier.

Ben je lid van Bazaar Network Academy? Dan krijg je via deze link 25% korting op de Personal Branding E-course en de face-to-face editie!