Kate Middleton en Prins William zoeken een interieurverzorgster voor hun landhuis in Oost-Engeland. Het stel plaatste volgens People een kleine advertentie met de vacature in The Lady, een lokaal tijdschrift.

De vereisten? De royals zoeken naar een ervaren huishoudster die 'goed kan werken met kinderen en honden' en bovendien 'discreet en loyaal is'. Wat je precies moet doen? 'Alle kamers van het huis grondig schoonmaken, de kleding van de bewoners onderhouden, het glas- en zilverwerk poetsen, boodschappen kopen en zorgen dat de koelkast gevuld blijft'. Ook wordt er van je verwacht dat je eventuele leveringen van post en pakketjes aan de deur afhandelt. Misschien ook wel handig om te weten: het stulpje van de royals heeft maar liefst tien slaapkamers.

Mocht je door de sollicitatierondes heen komen, dan mag je waarschijnlijk ook nanny Maria Teresa Turrion Borrallo assisteren bij het bereiden van maaltijden voor de kleine George (en binnenkort nog een broertje of zusje).

Kate en William willen hun nieuwe huishoudster graag vijf dagen per week inschakelen, maar het kan zijn dat ze je af en toe ook in het weekend oppiepen. Mocht een eventuele reistijd nog een probleem zijn, voor onderdak wordt gewoon gezorgd. De nieuwe, lucky huishoudster mag lekker overnachten onder het dak van het koninklijk gezin.

Solliciteren kan nog tot 5 april – en wel hier >>

Of geniet gewoon van Kate op afstand, zoals de rest van ons.