Werken bij Harper's Bazaar, de grande dame der modemagazines? Voor ons online platform zijn wij per direct op zoek naar een gedreven crossmedia coördinator.

Harper's Bazaar is een modetijdschrift voor welldressed women with welldressed minds. Stijlvol, intelligent, maar wel met een knipoog. We zijn per direct op zoek naar een fulltime crossmedia coördinator.

Wat verwachten we?

Als crossmedia coördinator van harpersbazaar.nl drijf je het online platform van Harper's Bazaar Nederland. Onder deze coördinerende rol valt niet alleen de contentplanning van de website, maar ook het bijhouden van de social media-kanalen. Er wordt verwacht dat je, samen met het team van Harper's Bazaar, zelf content maakt en daarnaast stagiaires en eventueel freelancers aanstuurt.

Voor de website schrijf je dagelijks artikelen die uit vertalingen en eigen teksten bestaan. Je zoekt steeds een voor Bazaar passende insteek en weet met behulp van beeldbanken bij elk artikel een passend, smaakvol beeld te vinden. Je bent proactief in het bedenken van acties en ideeën om de website en social community te laten groeien. Daarnaast houd je je bezig met het uitwerken van branded content.

Je hebt een coördinerende rol in het produceren van video's en denkt mee voor het opzetten van commerciële samenwerkingen en evenementen, zoals het jaarlijks terugkerende Women of The Year-event.

Wat zoeken we?

  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel gesproken als geschreven en draait je hand niet om voor het vertalen van anderstalige artikelen
  • Je bent bekend met contentstrategie en planning
  • Je bent breed geïnteresseerd en op de hoogte van mode, kunst en cultuur
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Photoshop, InDesign andere grafische software. Ook vind je moeiteloos je weg in diverse CMS-systemen, beeldbanken en social media. Ervaring met montageprogramma's als Final Cut Pro is een pré.
  • Je hebt liefst een HBO- of WO-opleiding op het gebied van journalistiek of nieuwe media voltooid
  • Je volgt nieuwe digitale ontwikkelingen op de voet en adviseert bij de toepassing ervan
  • Je hebt veel ervaring met de bekende social media-kanalen en bent thuis in SEO en SEA
  • Je bent thuis in Google Analytics en diverse meet- en traffictools als Searchmetrics en Moz en weet de analyses daarvan toe te passen op je dagelijkse werkzaamheden
  • Je bent hardwerkend, zelfstandig en zeer flexibel. Je hebt humor, een creatieve geest en komt met originele ideeën

Dit is een vacature voor vijf dagen per week. Heb je interesse, stuur dan voor donderdag 15 juni je CV + motivatie naar Gadija.amghar@hearst.nl onder vermelding van 'crossmedia coördinator Harper's Bazaar'. Daarnaast ontvangen we graag vijf steengoeie ideeën voor online en een A4-tje met jouw gedroomde strategie om Bazaar online te laten groeien. Deze proefopdracht is onderdeel van de selectieprocedure.