Het zal eenieder bekend zijn: het gevoel dat je (nóg) meer zou kunnen, dat er meer in zit, maar dat je geen idee hebt waar en hoe te beginnen.

Daphne Feller, oprichter van BrainExplainers, een adviesbureau dat bedrijven en organisaties met behulp van de neurowetenschappen adviezen en nieuwe inzichten geeft, weet er het een en ander (zo niet alles) van, en vertelt: 'Onderzoek laat zien dat je mindset een van de belangrijkste factoren is waarmee je je kansen op succes en geluk kunt vergroten. Het is je mentaliteit die je succesvol maakt en helpt om de juiste beslissingen te nemen.'

'Het is je mentaliteit die je succesvol maakt en helpt om de juiste beslissingen te nemen.'

Om je een paar handvatten te bieden en een stukje op weg te helpen, drie simpele tips:

1. Hou vast aan één doel: niet stoppen. Het gaat om inspanning en volharding.

2. Richt je op het proces en ken je valkuilen die je weerhouden om je doel te bereiken.

3. Word je bewust van je eigen gedachtes. En realiseer je dat jij de vrijheid hebt om je gedachtes te veranderen en daarmee je emoties.

RENEW YOURSELF WEEK

Bonustip van ons? Enter de Renew Yourself Week georganiseerd door BrandedU (30 september t/m 7 oktober), een business retraite waarbij je een week lang werkt aan jezelf en jouw doelen en waar je de beste versie van jezelf gaat ontdekken. Nog beter nieuws: het is in Andalusië, Zuid-Spanje dus. En als lid van de Harper's Bazaar Network Academy ontvang je een whopping 25% korting op de aankoopprijs. Bekijk hieronder de aftermovie van de afgelopen editie. Ben je nog geen lid van de Network Academy? Dan krijg je van ons een voorproefje: klik hier voor drie gratis tips, met als laatste een mooi cadeau!

youtubeView full post on Youtube