We klommen hier eerder al in de pen om de Renew Yourself Week te bejubelen, een business retraite waarvan Team Bazaar denkt dat je er dòlblij van wordt. Alleen al omdat het in Zuid-Spanje is. In een resort. Met spa. En omdat je nieuwe inzichten op kunt doen, en inspiratie. En omdat er boeiende sprekers zijn, die boeiende dingen vertellen. Goed en dat is nog maar het topje van de ijsberg - of zandkasteel: want, Zuid-Spanje.

Eén van die sprekers is Milou Turpijn, hoofdredacteur van Women's Health en voor wie d'r een beetje kent: een blinkend en tierig persoon van wie je energie krijgt door er alleen al naar te kijken. Maar echt.

Een boodschap van Milou Turpijn aan de mensen:

facebookView full post on Facebook

En drie tips om zonder al te veel stress je fitste zelf tevoorschijn te toveren:

1. Geen tijd om te sporten? Ga lekker vroeg en spreek af samen met een vriendin. Dit is een extra stok achter de deur en maakt de training ook direct gezellig. Bewaar het bijkletsen wel voor de shake die je na je workout hebt verdiend.

2. Wees niet te streng voor jezelf en schrijf elke dag de dingen op die je mooi aan jezelf vindt. Ook met een kilo te veel mag je er zeker zijn!

3. Ruim je keukenkastjes en koelkast op. Alles wat je lichaam vooral vult, maar eigenlijk niet voedt, geef je weg.

Meer weten over de Renew Yourself Week? Check renewyourselfweek.nl!