Waarom je naar de Renew Yourself Week in Andalusië wil

Een business retraite waar je dolblij van wordt, wedden?

Het is februari. De zon schijnt niet echt. Het is vroeg donker. De feestdagen zijn voorbij, en de werkweken met alles erop en eraan weer begonnen. Het is winter en niet per se warm. Ik zou op zich best een week Zuid-Europa lusten. Call me verwend, call me ruggengraatloos, maar ik lust dus best een week Zuid-Europa.

Goed, toen kwam er de volgende mail in mijn Inbox, van Nancy Poleon, van BrandedU:

'RENEW YOURSELF WEEK, refocus on your career in Andalusia, Spain, 8-15 april 2017'

Eh, ola, POR FAVOR! Zou Nancy Poleon soms gedachten kunnen lezen? Zoals het een goede redacteur betaamt, opende ik de mail en surfde ik naar renewyourselfweek.nl (een goede journalist zoekt alles meteen tot op de bodem uit, hè jongens).

Advertisement - Continue Reading Below

En, nou ja, toen werd het alleen nog maar beter. Er stond, eenmaal op de website, geschreven: 'Iedereen heeft af en toe een energieboost nodig.' Si! 'Een vernieuwd perspectief.' Si! 'Een manier om echt uit je comfort zone te stappen en niet veilig in de dagelijkse sleur te blijven hangen...' Si, si, si!

En: 'Renew Yourself Week brengt gelijkgestemde vrouwen bij elkaar om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en om waardevolle connecties te maken. Elke dag zijn er inspirerende sprekers, workshops, groepsdiscussies, mindfulness & yogasessies en bijeenkomsten bij de zee gepland. We sluiten de week af met een feest!' Dit wil ik willen we. Dit hebben we nodig. Dit komt als geroepen.

Meest gelezen

Het wordt nòg beter: Deze Renew Yourself Week is in Marble Ama Andalusië, in Islantilla, in Huelva. In Zuid-Spanje dus, kortom - en ook nog 'ns in een van de mooiste delen ervan. Marble Ama Andalusië kun je het best typeren als authentiek Spaans met rustige stranden en een heleboel natuur (en een heleboel zon, waarschijnlijk).

Bon. Wil jij jezelf ook best 'ns vernieuwen, wil jij ook een keer een uitgebreid potje zelfreflecteren, jezelf herontdekken en jezelf opnieuw verbinden met wat je nou écht wil - terwijl je onder die Spaanse zon zit. Surf dan als de wiedeweer naar hier, en gun jezelf die retraite, wie weet zien we je daar!