Het is februari. De zon schijnt, maar niet echt. Het is winter, je vingers zijn bevroren en je werk voelt aan als sleur. Waarom kom je niet verder in je leven? Waarom zit je vast in je carrière? En waar blijft de warme voorjaarszon? Boe!

Maar niet getreurd! Want Nancy Poleon van BrandedU, de ongekroonde queen van rock 'n roll-branding, heeft weer eens iets geweldigs bedacht. Iets dat zowel jou en je carrière als je gelaatsteint op een hoger niveau kan brengen.

van 14 tot 20 mei organiseert zij namelijk weer de 'RENEW YOURSELF WEEK' in Andalusië, Spanje. Tijdens deze week ga je een week lang met een groep gelijkgestemde, ambitieuze vrouwen, onder begeleiding van 5 experts, werken aan jezelf en je carrière op een prachtlocatie in Andalusië. Ideaal voor mensen die op wat voor manier zijn vastgelopen en op zoek zijn naar een nieuw perspectief voor voor hun werk en/of carrière.

Wil je meer uit jezelf halen, op zoek gaan naar wat je nou écht wilt, of heb je behoefte aan vernieuwde energie? Zet de eerste stap en kom naar de gratis Renew Yourself info Masterclass op 25 februari. Daarin ervaar je wat de Renew Yourself Week inhoudt. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden, er zijn slechts 30 plekken beschikbaar.

Alvast een tipje van de sluier: elke dag zijn er inspirerende sprekers, workshops, groepsdiscussies, mindfulness- & yogasessies en bijeenkomsten bij de zee gepland. De week wordt afgesloten met een feest. De Renew Yourself Week vindt plaats in Marble Ama Andalusië, in Islantilla, Huelva. In een van de mooiste delen van Zuid-Spanje dus. Marble Ama Andalusië kun je het best typeren als authentiek Spaans met rustige stranden en een heleboel natuur (en een heleboel zon, waarschijnlijk).

Bueno. Wil jij jezelf ook best eens vernieuwen, wil jij ook een keer een uitgebreid potje zelfreflecteren, jezelf herontdekken en jezelf opnieuw verbinden met wat je nou écht wil - terwijl je lekker onder die Spaanse zon zit? Surf dan rápido naar de aanmeldpagina voor de Renew Yourself info Masterclass. Of lees hier nog even rustig na wat de Renew Yourself Week jou allemaal kan gaan brengen.

giphyView full post on Giphy