Wat doet ex-topmodel Christy Turlington zoal in één dag? Bazaar volgde haar 24 uur. 

7.45 uur 

Het eerste waar ik mijn dag mee begin, is de hond uitlaten. Op de voet gevolgd door het naar school helpen van mijn kinderen, Grace en Finn. Ik ben allesbehalve een perfectionist als het op huidverzorging aankomt, maar er zijn twee dingen die ik nooit oversla: mijn vitaminesupplementen – ik slik Imedeen Time Perfection – en het aanbrengen van een vocht inbrengende dagcrème. Een speciaal dieet volg ik niet, in tegenstelling tot wat mensen vaak verwachten van een ex-model, meestal begin ik met een kop koffie of thee. Als de kinderen naar school zijn, probeer ik iets te eten, al ben ik niet echt een vroeg-ontbijter. 

9.00 uur 

Ik check mijn mail. Ik haat telefoongesprekken, dus ik communiceer zo'n beetje via de mail. 

9.30 uur

Nu begint mijn dag pas echt. Als het lekker weer is, doe ik mijn hardloopschoenen aan en ga ik een rondje rennen. Zo niet, dan ga ik of naar de sportschool, of naar yoga, om daarna – als beloning –- uitgebreid te ontbijten in een café. Ik heb geen standaard weekindeling, elke dag is anders. Als ik geen speciale afspraken heb, kleed ik me het liefst een beetje comfortabel. 

12.30 uur 

Na een zakelijke afspraak ga ik naar mijn kantoor van Every Mother Counts, de charitatieve organisatie die ik in 2010 heb opgericht. We streven ernaar om alle moeders ter wereld een veilige zwangerschap en bevalling te bezorgen. Ik kan ook vanuit huis werken, maar ik merk dat ik productiever ben als ik naar kantoor ga. Doordeweeks heb ik nauwelijks tijd om te eten met vrienden, ook omdat ik tijd voor mijn gezin wil vrijhouden, en voor yoga. Dus spreek ik regelmatig af op mijn kantoor en laat ik iets lekkers bezorgen. Eten moet je toch en dan ben ik meteen bijgepraat. 

18.00 uur 

Ik pik Finn op van school. Op donderdag hebben de kinderen allebei hun activiteiten, ervoor eten we samen en help ik ze met huiswerk. 

20.30 uur 

Ik breng Grace naar dansles, die volgt ze op de dansschool van mijn moeder. Gewoonlijk kook ik, we hebben geen extra hulp in huis, ik ben toch niet zo dol op sociale verplichtingen, dus ik ben vaak gewoon thuis. Ik vind het belangrijk om bij mezelf te blijven, ik wil dingen doen waar ik blij van word en daar volledig achter staan. Mijn gezin komt met stip op één en mijn werk voor Every Mother Counts staat op nummer twee. 

22:00 uur 

Ik ben afgepeigerd. Geen tv kijken met manlief (de Amerikaanse regisseur en acteur Edward Burns, red.) dus vanavond, en ook een boek lezen of nog even samen de dag doornemen zit er niet meer in. Ik kan me echt verheugen op mijn bed. Vroeger stond ik er minder bij stil, maar nu besef ik hoe waardevol nachtrust voor je gezondheid is. Dus draai ik me om en slaap.