Voor in je agenda: op vrijdag 29 september geeft singer-songwriter Dotan een exclusief optreden in de Passage van het Rijksmuseum. Ook is vanaf zaterdag 30 september een foto-expositie te zien naar aanleiding van zijn oproep om meer eerlijke en ongefilterde verhalen te delen op social media.

Pop-up concert

Het pop-upconcert is het enige optreden van Dotan met zijn volledige band van het jaar. Ook heel fijn: toegang is gratis, je moet alleen tickets zien te scoren via www.paradiso.nl. Vanaf 16 september om tien uur 's ochtends zijn ze verkrijgbaar.

#insidemybones

Afgelopen mei deed Dotan een oproep om meer eerlijke en ongefilterde verhalen te delen via social media. Onder de hashtag #insidemybones hebben honderden bekende en onbekende Nederlanders dit initiatief opgevolgd. Een selectie van deze foto's en verhalen zijn vanaf 30 september te zien in het Rijksmuseum. Echte mensen, met echte verhalen, zonder filter. Daarnaast heeft de gerenommeerde modefotograaf Paul Bellaart voor deze expositie portretten gemaakt van bekende en onbekende Nederlanders.

'Ik ben opgeroeid om de hoek van het Rijksmuseum en ben daar heel veel vaak geweest om interessante exposities te bekijken,' vertelt Dotan. 'Het is voor mij een grote eer dat het Rijksmuseum mij deze kans heeft gegeven om een #insidemybones-expositie op te zetten. Ik hoop hiermee meer mensen te kunnen inspireren.'

Meer van dit in je timeline? Like Harper's Bazaar op Facebook >