Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.


Hoe het is om in huize Reynolds-Lively te worden uitgenodigd voor het diner? Dan word je dus mooi zelf aan het werk gezet. En niet alleen als chef roeren, ook als nanny voor de kids, zo bewees vriendin van het stel en Ryans nieuwe tegenspeler in de aanstaande rolprent The Hitman's Bodyguard, Salma Hayek. Ze postte er dit briljante kiekje van, waarop ze mét schort en Ryan en Blake's 1-jarige dochter Inez op de arm achter 't fornuis staat, met een aanmoedigende Ryan op de achtergrond en hoogstwaarschijnlijk Blake achter de lens.

Ha!

instagramView full post on Instagram

Leonardo DiCaprio gaat Leonardo da Vinci spelen in een aanstaande film over de grootmeester. De rolprent zal worden geproduceerd door het bedrijf Appian Way, waar Leo co-founder van is en waar ook films als Shutter Island en The Aviator vandaan komen.

Extra leuk om bij dit nieuws te bedenken: Leo werd door zijn ouders naar de legendarische schilder vernoemd. In een interview uit 2014 met NPR zei hij:

'My father tells me that [he and my mother] were on their honeymoon at the Uffizi Gallery in Florence, I believe. They were looking at a da Vinci painting, and allegedly I started kicking furiously while my mother was pregnant. And my father took that as a sign, and I suppose DiCaprio wasn't that far from da Vinci. And so, my dad, being the artist that he is, said, 'That's our boy's name.'

Er is verder nog weinig bekend over het project, laat staan een releasedatum, maar dat dit er één gaat worden met veel potentie moge duidelijk zijn.

Hair, Face, Forehead, Facial hair, Eyebrow, Chin, Nose, Hairstyle, Beard, Cheek, pinterest
Getty Images

De iconische rol van Catherine Tramell in Basic Instinct kwam Sharon Stone niet zomaar aangewaaid. Ze moest middels audities de strijd aan gaan met zo'n dertien andere actrices om uiteindelijk de job - terecht, zo bewees ze al snel - te krijgen. Op Twitter deelt de actrice nu, 25 jaar later, een van de tapes van haar auditie, waarin ze met regisseur Paul Verhoeven, die voor de gelegenheid de rol van Michael Douglas als Detective Nick Curran op zich neemt, een scène oefent. Moet je even zien.


In de categorie 'het zijn net mensen'-virals: Oasis' Liam Gallagher die in een Ierse pub in Montreal spontaan een moppie meezingt en -speelt met een lokale band. Én acteur Channing Tatum, die een dansje maakt en een dolletje uithaalt met een winkelbediende in een tankstation.

Voor het betere heupwerk van Channing, fast forward naar minuut 1:26.

Voor Liam in actie, press play:


We gaan eruit met Luna Legend. De peuter - met een naam waarmee ze niet anders kan dan artiest worden (net als pa en ma, John Legend en Chrissy Teigen) - zag haar vader voorbijkomen op tv in een item met al haar Sesamstraat-helden. Haar reactie is het koddigste wat je vandaag gaat zien.

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >