Ze komt van héél ver, Victoria Beckham. De zangtalentvrije Spice Girl begon als archetypisch voetbalvrouwtje met een weergaloze kitschbruiloft (compleet met kroontje en gouden tronen), daarna kwamen de hair extensions en de borstvergroting, toen de dubieuze stretchkleding en de paaldanshakken, er kwam een akelige breed uitgemeten buitenechtelijke affaire van monsieur Beckham overheen, waarna Victoria kloek en moedig bij haar man bleef standen, een straffe bob liet knippen – maar na een verhuizing naar L.A. van de weeromstuit platinablond, poepbruin en anorectisch dun werd: het dieptepunt in een bomvolle hall of shame van dubieuze looks.

Enfin.

Flash forward naar nu: Beckham is een succesvolle en zeer gerespecteerde modeontwerpster geworden, heeft na drie donders leuke zonen nu eindelijk ook een dot van een dochter, Harper, die ze nog leuker aankleedt dan zichzelf. En zoals het eruitziet heeft ze zelfs man David weten te dresseren.

Afgelopen weekend vierden de Beckhams niet alleen Pasen, maar ook Victoria's 43e verjaardag, wat de volgende jaloersmakende Instagram-posts opleverde: een zingende Harper! David met een baby-eendje! David die humorvol refereert aan haar Spice-tijd en haar voor het oog van de wereld 'an amazing mummy, wife and friend' noemt. En dan heeft ze zelf nog humor (en zelfvertrouwen, maar da's misschien logisch met zo'n strak lijf) genoeg om in badpak met een paashaasmasker te poseren. O, Victoria boft maar. En dat is haar gegund. Om met de Roemeense boer David te spreken: 'En dat meen ik serieus!'

instagramView full post on Instagram