Skip to Content

We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan

Waarheen te reizen volgens je horoscoop

Weer een goed excuus om er tussenuit te piepen, niet?

By
Blue, Metropolitan area, Urban area, City, Reflection, Tower block, Landscape, Tower, Horizon, Dusk, pinterest
Getty Images

De keuze is reuze, in bestemmingenland. Laat niet gewoon een keer de sterren bepalen waar de reis je heen voert. Tali Edut van AstroTwins weet precies waar je moet zijn.

Ram (21 Maart -19 April)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Rammen zijn geboren avonturiers en niet bang om af en toe de grenzen op te zoeken. Precies de reden waarom Maui jouw perfecte vakantiebestemming is. Je kunt hier eindeloos hiken, surfen op de ruige golven of kitesurfen. Voor de minder actieve ram biedt het festival Burning Man wellicht uitkomst, een cultuurfestijn in de woestijn van Nevada.

Stier (20 April - 20 Mei)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Jij bent een luxepaardje, nou en? Wie wil er nou niet een middag in de spa doorbrengen met als bonus een verpletterend mooi uitzicht? Precies waarom het Mohonk Mountain House in de bergen nabij New York perfect voor je is. Niet alleen in de spa is het goed vertoeven, maar ook in het restaurant, waar je een reeks awardwinning wijnflessen kunt ontkurken. Cheers!

Tweelingen (21 Mei - 20 Juni)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Jij zit boordevol levenslust en verdiept je het liefst in een nieuwe cultuur. Niet zo gek dus dat jij er al heel wat stedentrips op hebt zitten. Al in Berlijn geweest? Dat zou weleens de ideale bestemming kunnen zijn, met zijn te gekke restaurants, historie en edgy kanten.

Advertentie - Lees hieronder verder

Kreeft (21 Juni - 22 Juli)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Jij blijft het liefst zo dicht mogelijk bij huis, dus wanneer je dan toch besluit om erop uit te gaan, kun je het beste naar een knusse, rustgevende plek, zo eentje die voelt als een tweede thuis. Wat te denken van Zeeland? Of Vlieland?

Leeuw (23 Juli - 22 Augustus)

Guinness Family Home in Ireland
Courtesy of Ashford Castle

Exposure en aandacht, daar houden Leeuwen van. Ze zijn dan ook regelmatig te vinden op een festival, in de cocktailbar of in een nieuwe hippe club. Wellicht is Ibiza iets voor jou? Maar Leeuwen zijn ook dol op een beetje cultuur snuiven, dus wie het niet ziet zitten om de ganse vakantie feestend door te brengen, kan ook gewoon de kastelen in Ierland bezoeken. Verblijf dan in het Ashford Castle, een vijfsterrenhotel dat ooit bewoond werd door de Guinness familie.

Maagd (23 Augustus - 22 September)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Jij hebt nou eenmaal meer met architectuur en je bent ook nog eens dol op technologie. Tokio is jouw volgende bestemming. Hier kun je heerlijk ronddwalen door de stad en langsgaan bij een reeks exotische eettentjes. Toch liever de natuur in? Dat kan ook, trek naar Mount Takao of ga naar Inokashira Park.

Advertentie - Lees hieronder verder

Weegschaal (23 September - 22 Oktober)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Weegschalen zijn echte cultuursnuivers. Alles van kunst tot architectuur en geschiedenis fascineert ze. Wellicht een goede keuze om een keer naar Wenen te gaan, niet alleen staan daar schitterende gebouwen en paleizen, maar er zijn ook nog een boel theaters en musea.

Schorpioen (23 Oktober - 21 November)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Tja, Schorpioenen horen natuurlijk thuis in het zand, vinden ook de sterren. Trek naar Marokko, waar je niet alleen de prachigste steden treft, maar waar je ook kunt verblijven in een traditioneel Berberkamp te midden van de woestijn.

Boogschutter (22 November - 21 December)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Jij bent een geboren reiziger en altijd op zoek naar een nieuw avontuur. En omdat jij ook het één en ander weet over de spirituele dingen in het leven zijn de tempels van Bagan in Myanmar of de Angkor Wat tempel in Campodja perfect om te bezoeken. En how 'bout Bali?

Advertentie - Lees hieronder verder

Steenbok (22 December - 19 Januari)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Jij streeft altijd je doelen achterna en pusht jezelf tot het randje. Wel zo fijn om dan af en toe ook eens de natuur in te trekken. Bijvoorbeeld op de fiets door Toscane of als bergbeklimmer in de bergen van Patagonia.

Waterman (20 Januari - 18 Februari)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Eigenlijk sta jij open voor van alles. Stedentrips, een weekend in de natuur, langs een reeks historische kastelen, maar de beste plek voor jou is Sydney in Australië. De hoofdstad ligt namelijk pal aan het water en is een smeltkroes van mensen van over de hele wereld.

Vissen (19 Februari - 20 Maart)

hould Travel Based on Your Zodiac Sign

Vissen horen nou eenmaal thuis in het water en dus moet jij naar Tulum. Een prachtig stadje aan de Mexicaanse kust met idyllische zonsondergangen en een rotsachtige kustlijn. Kun je mooi even een lesje yoga volgen om weer helemaal tot rust komen.

Van: ELLE Decor US
Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Cultuur & Reizen

Cultuur & Reizen

servies grace of glaze

3x interieurontwerpsters om in de gaten te houden

fashion week street style

Harper's Bazaar cultuuragenda: de beste uitjes

twee modellen op straat

10x de beste Nederlandse literatuur

street style day 2 copenhagen fashion week springsummer 2023

De 10 boeken die je eens gelezen moet hebben

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder