Skip to Content

10 Goede daden van sterren die je hart een klein beetje doen smelten

Wie goed doet, goed ontmoet, is het niet?

Hair, Lip, Hairstyle, Skin, Chin, Forehead, Eyelash, Eyebrow, Style, Iris, pinterest

Er wordt the rich en famous nogal 'ns wat sterallures verweten. Zo af en toe zijn die verwijten niet helemaal onterecht. Maar er zijn ook zat situaties waarbij het tegendeel maar weer bewezen wordt. Best wat sterren doen hartstikke hun best een steentje bij te dragen, zo hier en daar. En, ja, daar mag je helemaal van vinden wat je wil, en de motieven mogen best in twijfel worden getrokken, maar deze sterren gebruiken hun sterrendom mooi wel om iets goeds te doen, en daar word niemand slechter van.

1

Taylor Swift

Clothing, Lip, Hairstyle, Bangs, Style, Fashion model, Fashion, Eyelash, Step cutting, Blond,

Je kunt vinden van Taylor Swift wat je wil, een goed hart heeft ze wel degelijk. Vorig jaar kerst bijvoorbeeld, verraste ze de 96-jarige Cyrus Porter, een oorlogsveteraan en oudste Swifty (Taylor Swift-fan) bekend, met een kerstbezoek. Daar gaf ze een akoestisch optreden in de woonkamer, en spendeerde ze de rest van de dag met de familie. Maar dat is niet het enige bezoek dat Taylor bracht aan haar fans. De zangeres staat erom bekend goed contact met haar volgers te houden, is meer dan eens bij fans op bezoek geweest, en reageert vaak op berichten die fans voor haar achterlaten op social media. Alsof dat niet genoeg is doneert ze regelmatig geld aan medische onderzoeken en goede doelen - zonder dat in de media te brengen. En dat is al met al best aardig van d'r, toch?

Ook iets liefs doen? Dat kan!

2

Jennifer Lawrence

Arm, Hairstyle, Dress, Shoulder, Eyelash, Joint, Style, Jewellery, Fashion model, Earrings,

Al vier jaar op rij bezoekt Jennifer Lawrence op kerstavond het Norton kinderziekenhuis in geboortestad Louisville (Kentucky), om de patiënten en het personeel wat warmte toe te wensen. Maar dat is niet het enige: aan een ander ziekenhuis doneerde ze $2 miljoen, om te gebruiken voor medisch onderzoek naar hartfalen bij kinderen.   

Ook iets liefs doen? Dat kan!

3

Eddie Redmayne

Clothing, Ear, Lip, Plaid, Dress shirt, Hairstyle, Collar, Sleeve, Chin, Forehead,
Getty

Nog een gulle gever - onze droomman is zojuist nog een tikkie droommannerder geworden (voor zover dat mogelijk is, uiteraard). Eddie Redmayne vertelde in een interview met GQ dat hij zijn rijkdom graag mag delen met beginnende acteurs. 'Ik krijg soms brieven van mensen die bezig zijn met hun acteeropleiding en huur moeten betalen. En dus is dat iets wat ik af en toe doe, want het is bijna onbetaalbaar, om in Londen te wonen en te studeren,' aldus Eddie.

Ook iets liefs doen? Dat kan!

Advertentie - Lees hieronder verder
4

Katy Perry

Dishware, Style, Plate, Fashion accessory, Hair accessory, Sitting, Headgear, Headpiece, Serveware, Porcelain,

Na het bloedbad in Orlando verraste Katy Perry overlevende Tony Marrero tijdens de Ellen DeGeneres Show, waar hij te gast was. In de stoel bij Ellen legde Marrero uit dat het nummer Rise van de zangeres hem door het verwerkingsproces heen hielp.  Op dat moment verscheen een zichtbaar geëmotioneerde Katy die het volgende te zeggen aan Tony:  'I heard that you're creative just like me and you have dreams. And I heard that you want to go to film school so I personally want to pay for your first year at film school.' Probeer maar eens niet te huilen bij het bekijken van het fragment.

Ook iets liefs doen? Dat kan!

5

Isla Fisher

Nose, Lip, Mouth, Hairstyle, Sleeve, Forehead, Eyebrow, Eyelash, Fashion model, Style,

Isla Fisher doneerde samen met echtgenoot Sacha Baron Cohen 1 miljoen dollar aan hulp voor de Syrische vluchtelingencrisis. De helft van het gedoneerde geld gaat naar het doel Save the Children, een fonds dat zorgt dat kinderen alle nodige vaccinaties krijgen, terwijl de andere helft zal gaan naar het Inernational Rescue Committee dat vluchtelingen (voornamelijk vrouwen en kinderen) helpt met scholing, onderdak en andere (basis)behoeften. Petje af dus, voor allebei. 

Ook iets liefs doen? Dat kan!

6

Hugh Jackman

Clothing, Hair, Ear, Lip, Cheek, Dress shirt, Hairstyle, Collar, Facial hair, Chin,

De Australische en 9-jarige Domenic, groot Wolverine fan en taaislijmziektepatiënt kreeg de dag van zijn leven toen hij dankzij Stichting Make-A-Wish onderdeel mocht zijn van The Kyle and Jackie show om over zijn idool Hugh Jackman te praten. 

Het kleine jochie kon zijn geluk niet op toen Kyle en Jackie aankondigden dat Hugh Jackman telefonisch onderdeel zou zijn van de show, maar wat hij niet wist, was dat de acteur aanwezig was in de studio om hem te verrassen.

Ook iets liefs doen? Dat kan!

Advertentie - Lees hieronder verder
7

Johnny Depp

Cheek, Facial hair, Hairstyle, Chin, Forehead, Eyebrow, Collar, Beard, Jaw, Moustache,

De controversie die nu heerst rondom zijn persona neemt niet weg dat het bezoekje dat Johnny bracht aan een kinderziekenhuis in Brisbane best lief was. Tijdens het filmen van de laatste Pirates of the Caribbean-film, nam hij een pauze om als Jack Sparrow wat kinderen op te vrolijken. Die het op hun beurt hartstikke naar hun zin hadden, met Captain Jack. 

Ook iets liefs doen? Dat kan!

8

Kristen Bell

Clothing, Hair, Lip, Hairstyle, Eye, Shoulder, Eyebrow, Eyelash, Beauty, Dress,
Getty

Nogmaals: probeer het maar 'ns droog te houden bij het kijken van dit filmpje waarbij Kristen Bell als Frozen-prinses Elsa een voicemail achterlaat voor de terminaal zieke 6-jarige Avery Huffman. Kleine moeite, maar een heel groot gebaar. 

Ook iets liefs doen? Dat kan!

9

Ryan Gosling

Facial hair, Lip, Cheek, Hairstyle, Chin, Forehead, Eyebrow, Jewellery, Beard, Eyelash,

De acteur en tevens groot dierenvriend liet zijn stem horen voor dierenrechten. In een open brief aan Craig Jelinek, CEO van groothandel costco Craig Jelinek, vraagt Ryan Gosling om hervormingen wat betreft de omgang met dieren in de voedselindustrie. 

Ook iets liefs doen? Dat kan!

Advertentie - Lees hieronder verder
10

Ed Sheeran

Clothing, Cheek, Dress shirt, Hairstyle, Collar, Eye, Chin, Forehead, Coat, Eyebrow,

Over toeval gesproken. Ed Sheeran slenterde op een middag door de West Edmonton Mall in Canada (de zanger was in Edmonton vanwege een optreden) toen hij een meisje zijn nummer hoorde spelen als onderdeel van een benefietconcert voor de Edmonton Human Society. En wat doe je dan, als je Ed Sheeran bent? Juist, dan doe je mee. Dus sprong-ie het podium op voor een verrassingsduet, waarna hij zijn 13-jarige coverzangeres twee tickets aanbood voor zijn concert, later die week. 

Ook iets liefs doen? Dat kan!

Van: Marie Claire US
Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Cultuur & Reizen

Cultuur & Reizen

queen maxima of the netherlands visits schoenenkwartier in waalwijk

Koningsdag 2024: dit is er te doen

huwelijksalbum, foto's prins william, kate middleton, 10 jarig jubileum, archief, trouwdag, tinnen huwelijk

20 zeldzame foto's van Kate & Williams bruiloft

maserati royal charity polo trophy kate middleton prins george en prinses charlotte

Lichaamstaalexpert onthult: zo is Kate als moeder

poolside glamour

Dit zonnebed van Westwing vliegt de winkels uit

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder