7 markante alternatieven voor de Sexiest Man Alive van 2016

Hallo daar Eddy, John, Bill en Jesse!

Wat een persoon nou precies bekoorlijk maakt, daarover valt (eindeloos) te twisten. Maar elk jaar wordt er toch die Sexiest Man Alive-titel aan een Hele Knappe Man uitgedeeld. Dit jaar ging-ie naar filmster (voorheen bokser) Dwayne Johnson.

En hoewel deze Dwayne een van de interessantste keuze tot nu toe is (hij is best grappig én kan ook nog 'ns zingen): met zijn actieheldenverleden en gespierde voorkomen past hij per-fect in het Sexiest Man Alive-plaatje.

Wij vinden dat plaatje niet helemaal raak. Want wie heeft bedacht dat die Sexiest Man Alive blokjes moeten hebben? Behelst Ontzettend Sexy Zijn niet wat meer dan een stuk of zes (goed, in Dwaynes geval acht) blokjes, en een talent voor bommen ontmantelen op scherm?

Met dat in het achterhoofd verruimden we ons blikveld en stelden aan alternatieve lijst samen met zeven net zulke knapperds als Dwayne.

Advertisement - Continue Reading Below

Tom Hiddleston

Wij zien wat Taylor Swift zag. Grappig, slim en dan ook nog eens een Brits accent! 

Advertisement - Continue Reading Below

Donald Glover

Misschien ken je 'm als Childish Gambino, of als Troy uit Community. Of misschien ken je 'm helemaal niet. Donald is slim, grappig en ongelofelijk charmant, en dus zeker het kennen waard. 

Advertisement - Continue Reading Below

Cary Fukunaga

Er zijn dus ook heel veel knappe koppen (letterlijk en figuurlijk) achter de schermen te vinden, zo bewijst regietalent Cary Fukunaga (van de aangrijpende Netflix-documentaire Beasts of No Nation) maar weer. 

Advertisement - Continue Reading Below

Jesse Williams

Een man met een missie, hij produceerde een documentaire over de black lives matter beweging en spreekt zich regelmatig uit over racisme. 

Advertisement - Continue Reading Below

Eddie Redmayne

De redactiefavoriet. Speelt de sterren van de hemel in de meest bewonderenswaardige rollen en met zijn unieke voorkomen en fijne stem steelt hij elke keer weer al onze harten. 

Advertisement - Continue Reading Below

Justin Trudeau

Hij zit tjokvol ambitie. En is ook nog eens feminist. En president van Canada. Wij stemmen voor!

Advertisement - Continue Reading Below

John Cho

Het maakt niet uit in wat voor film hij speelt, de leukste (en schattigste) rol is altijd voor John. De beste man heeft ons vertrouwen in de Nice Guy weer hersteld.