Ze heeft het lang stil moeten houden, maar zojuist is het nieuws naar buiten gebracht: onze Cécile Narinx doet mee aan het zestiende seizoen van de succesvolle spelshow Wie Is De Mol!

Veel kan ze er nog niet over kwijt, maar het was zeker gezellig: 'Er is een polonaise ingezet, niet door mij, maar ik heb me er vol in gestort,' kan Bazaars hoofdredactrice vast melden.

We kunnen haar samen met deze negen anderen in actie zien: harpist Remy van Kesteren, actrice Marjolein Keuning, radio-dj Annemieke Schollaardt, hockeyer Taeke Takema, presentatrice Airen Mylene, presentator Klaas van Kruistum, politiewoordvoerdster Ellie Lust, presentator Tim Hofman en acteur Rop Verheijen. Ze reizen af naar een heerlijk tropische bestemming: de Dominicaanse Republiek.

Het programma verhuist van de donderdagavond naar de zaterdagavond en start begin 2016: vanaf 2 januari zie je WIDM elke zaterdag om 20:30 uur op NPO1.

Dit alles werd op een spetterende manier uit de doeken gedaan op de Amsterdamse Dam, waardoor #widm meteen hartstikke trending was op Twitter. Elf deelnemers schoven aan achter de laptop (een klassiek beeld uit de serie - aan het einde van elke aflevering doet iedereen zo een test). Daarna vond ook meteen de eerste executie plaats: actrice Toprak Yalçiner kreeg een rood scherm en bleek dus toch niet mee te doen.

Natuurlijk houden we je hier, op onze site, op de hoogte van Céciles avonturen, onze theorieën en veel meer Mol-nieuws, want ook op de Bazaar-redactie doen we fanatiek mee aan de WIDM-hype. Tot dan: laat de voorpret maar beginnen!

.