Goed nieuws voor iedereen die staat te springen om een nieuwe Adele: volgens hardnekkige geruchten hengelde ze een vers contract binnen bij een nieuwe platenmaatschappij. 

Naar verluidt sleept de zangeres $128 miljoen (ongeveer € 101 miljoen) binnen met deze deal. Als alles daadwerkelijk doorgaat, is het een van de grootste platendeals in de geschiedenis. Sailliant detail: het zou gaan om een contract bij een nieuw label: Sony. Haar huidige label XL recordings heeft bevestigd dit jaar geen nieuw album van de zangeres uit te brengen.

Na de geboorte van haar zoon Angelo in oktober 2012 laste de Britse zangeres een pauze in. Sindsdien wordt rijkhalzend naar haar terugkeer uitgekeken.

Adele hoort tot de top van de hedendaagse popmuziek en heeft de prijzen om dat te bewijzen. Haar eerste album 19 was goed voor twee Grammy Awards, album 21 kwam wereldwijd op de eerste plaats binnen en sleepte een Grammy en een Brit Award in de wacht. Ook vertolkde ze de titelsong van de James Bond film Skyfall. Het nummer leverde haar een Golden Globe en Academy Award voor best film soundtrack op.

Geweldig! Paloma Faith, Stevie Wonder, Pharell en meer wereldartiesten samen in één video >