Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.


De Beckhams waren op bezoek op de set van Modern Family. En daar moest uiteraard een foto van op Instagram worden gepost. Alleen had Victoria Beckham niet helemaal voorzien dat ze vervolgens miljoenen fans blij maakte met een dode mus. Uit de comments viel op te maken dat iedereen uitging van een gastoptreden van de populaire familie in de dito tv-serie. Niks van dat al, zo hielp Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson iedereen uit die droom toen hij Victoria's post doorplaatste: 'De familie was slechts op bezoek, er werd geen aflevering opgenomen. Alhoewel ik denk dat David zo Lily's nieuwe voetbalcoach zou kunnen zijn.' Ha!

instagramView full post on Instagram

Zangeres - en toch altijd ook: zus van Beyoncé - Solange Knowles bewees gisteravond op internet over een fikse dosis zelfspot te beschikken die ons wel kan bekoren. Onder het mom 'my favorite (most true to myself) selfie' postte ze niet alleen deze foto uit haar kindertijd (toen al quite the artist, nietwaar?):

Maar ook deze paparazzifoto, waarop ze letterlijk en figuurlijk toch iets minder lekker in haar vel zat:

En zo zie je maar. 't Zijn net mensen, die sterren.


Het lijkt er sterk op dat één van Hollywoods favoriete koppels, Blake Lively en Ryan Reynolds,zich opmaken voor gezinsuitbreiding. Volgens In Touch Weekly zijn de twee klaar voor een 'mini-Ryan' en hopen ze binnenkort een zoon te verwelkomen, na twee dochters. Een bron vertelt aan het tijdschrift: 'Ryan loves his girls, but he's desperate for a son, and so is Blake. She's always saying she wants a mini-Ryan.'

De twee zouden al druk 'aan het proberen zijn' voor een derde spruit, maar een dochter zou heus ook welkom zijn, 'omdat het altijd al hun doel is geweest om een groot gezin te starten'. Of het waar is valt nog maar te bezien. Zowel Blake als Ryan hebben de komende tijd grote filmprojecten op stapel staan, en een zwangerschap is dan in Hollywood toch een beetje lastig. We gaan het meemaken.

Child, Blond, Event, Uniform, Toddler, Family, pinterest
Getty Images

Een 91-jarige Thaise vrouw, die als klein meisje de beste van haar klas was maar de kans niet kreeg om haar school af te maken, heeft bewezen dat het nooit te laat is om om dat alsnog te doen. Kimlan Jinakul behaalde op 9 augustus haar diploma aan de universiteit, nadat ze op 72-jarige leeftijd besloot terug de schoolbanken in te gaan. Dat papiertje bemachtigen kostte haar dus inderdaad negentien jaar, maar de reden daarvoor was dat haar dochter, die al in een ziekenhuis werkte en daarnaast medicijnen studeerde en degene was die haar moeder had aangespoord om dat samen met haar te doen, op tragische wijze overleed. Jinakul lastte daarop een pauze in van haar academische aspiraties, om het dertien jaar later weer op te pakken. Wel in een andere richting: Human Ecology.

'After recovering from the loss and sadness, I pushed myself to finish this program. I'm hoping my daughter's soul would be pleased to see this,' vertelt ze aan de BBC.

Over inspirerende mensen gesproken.


Briljant: Donatella Versace, niet vies van een gebbetje op zijn tijd, playbackt Bruno Mars' liedje Versace on the floor in een nieuwe YouTube-video. Tussen een bups mannelijke en vrouwelijke topmodellen, onder wie Natasha Poly, Binx Walton en de Nederlandse Kiki Willems gehuld in sexy Versace-outfits, hield ze haar eigen lip sync-feestje als ode aan goede vrind Bruno.


De kogel is door de kerk. De Nederlandse Marwan Kenzari gaat de rol van slechterik Jafar spelen in de aanstaande veelbesproken live action-versie van Disneys Aladdin. Eerder deze week konden we al vertellen dat de acteur in de running zat, maar vandaag heeft zijn agent bevestigd dat hij door Disney verkozen is. Dat betekent dat de derde grote internationale klus voor Kenzari in de pocket is; eerder deze zomer was hij te zien in de Tom Cruise-film The Mummy en later dit jaar komt hij - naast Johnny Depp, Kenneth Branagh en Judi Dench - voorbij in de remake van de Agatha Christie-roman Murder On The Orient Express.

Hair, Face, Facial hair, Nose, Lip, Cheek, Hairstyle, Eye, Skin, Chin, pinterest
Getty Images

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook! >