Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.


Krap een jaar geleden kwam het Hollywoodhuwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie dramatisch ten einde toen Brad en zoon Maddox in hun privévliegtuig ruzie kregen en er losse handjes aan te pas kwamen. Pitt werd vervolgens onderzocht door de kinderbescherming, maar al snel weer vrijgesproken. Voor Jolie was 't echter de druppel. Pitt ging daarna door een donkere periode, zo vertelde hij in een openhartig interview met GQ Style. Hij moest afkicken van zijn alcoholverslaving en 'leren om alleen te zijn'.

Maar een insider vertelt nu aan Us Weekly dat vrienden van Brad en Angelina allemaal denken dat de scheiding er nooit zal komen: 'The divorce is off. They haven't done anything to move it forward in several months and no one thinks they are ever going to.'

Opmerkelijk, aangezien Jolie vorig jaar nog samen met haar advocaten alles uit de kast trok om haar ex als de grote boosdoener neer te zetten. Vrienden van het stel verklaren nu dat de actrice overweegt om haar ex weer terug te nemen als hij van de alcohol afblijft. De insider aan Us Weekly:

'He got sober to try and win her back. He knew he had a problem that he had to take care of. And that's all she ever wanted. Everyone thinks they are going to get back together. It wouldn't be surprising if they announced that they're calling it off and trying to work things out.'

Het ziet er dus naar uit dat de twee 't voor hun kinderen willen laten werken en binnen no-time samen weer samen slechte films zullen maken...

Social group, Event, Fashion, Fun, pinterest
Getty Images

En er is meer goed liefdesnieuws uit Hollywood - en laten we wel wezen: dat is meer dan welkom op 't moment. Over Ryan Gosling en Eva Mendes hoor je doorgaans weinig tot niets. En ze samen zien deden we voor het laatst jaren terug. Het acteurskoppel weet zichzelf en hun twee kinderen Esmerelda en Amada perfect uit de spotlights te houden. Maar! Er is een teken van leven, en dat stemt ons zeer gelukkig. Ryan en Eva zijn gespot, hand in hand, op de meest publieke plek in Amerika die je maar kunt bedenken: Disneyland. Extra leuk: 't is de plek waar Gosling en Mendes ook hun eerste publieke verschijning samen hadden, in 2011. It's a small world after all.

Onze zussen bij Harper's Bazaar US zetten de kiekjes van toen en nu voor je naast elkaar.

Hair, Eyebrow, Hairstyle, Chin, Forehead, Premiere, Lip, Facial hair, Event, White-collar worker, pinterest
WireImage
Ryan Gosling en Eva Mendes tijdens een van hun laatste verschijningen samen, in 2012

Popster Selena Gomez ligt onder vuur omdat ze een rol heeft geaccepteerd in de nieuwe film van Woody Allen. En inderdaad: het is ook maar moeilijk te geloven dat de doorgaans zo feministisch ingestelde actrice/zangeres voor de omstreden regisseur heeft gekozen, zeker met in het achterhoofd Netflix' hitserie 13 Reasons Why, die mede dankzij de inzet van Gomez en haar moeder tot stand kwam, en die dealt met de vreselijke nasleep van aanranding en verkrachting.

Slechts een greep uit de reacties op het wereldwijde web:

xView full post on X
Event, Red carpet, Formal wear, Fashion, Suit, Carpet, Dress, Premiere, Smile, Flooring, pinterest
WireImage
Selena Gomez en haar vriend The Weeknd

Waren we eerst nog opgelucht toen we Beyoncé op deze foto's in de sportschool zagen en we konden constateren dat Queen Bey toch ook maar gewoon een mens was die nog wat zwangerschapskilootjes te gaan had, haalt ze ons nu alweer uit die waan. Blijkbaar werken spinninglessen bij Beyoncé toch iets rapper dan bij 'de mens'. Gisteren deelde de zangeres wat #outfitoftheday-foto's op haar website van de look waarin ze met dochtertje Blue Ivy naar het concert van Kendrick Lamar toog, en wat blijkt? De croptop is alweer uit de kast.

Tja, wat haalden we ons eigenlijk ook in ons hoofd, Beyoncé een gewoon mens.

Clothing, Fashion, Footwear, Leg, Thigh, Shorts, Outerwear, T-shirt, Fashion accessory, Shoe, pinterest
Beyoncé.com
Clothing, Brown, Product, Hairstyle, Human leg, Shoulder, Textile, Joint, Denim, White, pinterest
Beyoncé.com

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >