Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.


Het duurde ons veel te lang, die zomerstop van Zondag met Lubach. Maar gelukkig heeft de presentator op Twitter bekendgemaakt dat het nieuwe (zevende) seizoen aanstaande is. Op 10 september zit Arjen Lubach weer achter zijn vertrouwde desk, klaar om het vuur aan de schenen van Donald Trump, Nederlandse politici, bedrijven en instellingen te leggen. En om - laten we hopen - opnieuw wereldwijd viral gaande, geniale video's te maken. Grab 'm by the pony, Lubach.

youtubeView full post on Youtube

Bij Saint Laurent zijn ze wel in voor een gebbetje op z'n tijd. Onderstaande rollerpumps zijn niet het resultaat van wat handenarbeid van een lollige pumpverzamelaar. Deze units zijn daadwerkelijk opgenomen in de collectie van het modehuis. Voor zo'n 2200 euro zijn ze van jou. Maar we hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat je de cost-per-wear er bij deze jongens niet helemaal uit zult halen. Ware collector's items, dat zijn 't uiteraard wel.

Footwear, Product, Pink, Roller skates, High heels, Violet, Magenta, Vehicle, Shoe, Sports equipment, pinterest

Acteur Bradley Cooper en topmodel Irina Shayk zijn voor het eerst samen met hun newborn op straat gespot. En kleine Lea de Seine ziet er precies zo uit als je van een liefdesbaby van Cooper en Shayk zou verwachten: koddig en knap. Bekijk de foto's hier, op de website van onze Amerikaanse zusters.

Clothing, Eyewear, Face, Nose, Ear, Vision care, Glasses, Mouth, Smile, Product, pinterest
WireImage

U ziet deze foto en denkt: Gigi Hadid. Fout! Het is de Nederlandse blogger en plus-size model Iza IJzerman. En ze lijkt gewoon heel.erg.veel op het - kunnen we dat zeggen? Ja dat kunnen we zeggen - beroemdste model van het moment. Klik maar eens door naar haar Instagramaccount.

Nu is Gigi Hadid natuurlijk ook half-Nederlands (haar moeder en voormalig topmodel Yolanda Foster komt uit Papendrecht), dus dat blonde haar, die blauwe ogen, die lange benen; dat zijn uiteráárd de goede genen uit ons kikkerlandje.


Wat er gebeurt als je de Obama's uitnodigt voor je bruiloft? Tja, ze zullen er misschien niet daadwerkelijk bij kunnen zijn wanneer je je jawoord geeft, maar ze sturen je wel even netjes een bedankje. Ha! Het overkwam de Amerikaanse Liz Whitlow die besloot Barack en Michelle afgelopen maart een invite voor haar wedding te sturen. In de maand juli zat er deze reactie in de post:

De tweet met de brief van Whitlows dochter ging viral, en veroorzaakte dat andere mensen die ooit hetzelfde briljante idee hadden om de Obama's voor een groot event in hun leven uit te nodigen en eveneens een brief ontvingen, dit ook massaal deelden op social media.

Ze hadden, en ongetwijfeld hebben, het er maar druk mee, die voormalig POTUS en FLOTUS. We vragen ons af of de huidige POTUS en FLOTUS ook zulke populaire bruiloftsgasten zijn...


'Hier is een vrouw van 45 jaar die haar lichaam kan laten zien. Het is niet meer zoals vroeger, toen er alleen jonge vrouwen op de covers van tijdschriften stonden.'

Het zijn de woorden van Sofia Vergara, die om die reden (en ongetwijfeld ook voor wat duiten) volledig naakt op de cover staat van de Amerikaanse Women's Health.

Of de Modern People-actrice zich met haar strakke lijf ook als fitgirl ziet? Alles behalve. 'Ik hoef niet zo nodig een model met een perfect lichaam te zijn. Dat zou me veel te veel moeite kosten.' Ook geeft ze in het interview aan geen krachtpatser te zijn. 'Ik heb slechte knieën en hele dunne botten, ik kan nauwelijks een push-up doen. Ik zou best wel iets atletischer willen zijn, maar als je zoals ik zulke enorme borsten heb... ik had ze al op mijn dertiende en ze werden nog groter tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling.'

Finger, Hairstyle, Skin, Chin, Joint, Human leg, Publication, Poster, Advertising, Muscle, pinterest

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >