Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Boer Riks was onlangs niet de enige boer uit Boer Zoekt Vrouw die goed nieuws had. Ook schapenboer Jan uut Texel (uit het eennalaatste seizoen van het populaire tv-program) en zijn Rianne moeten je iets vertellen. Ze verwachten hun eerste kindje samen, zo meldt de website van BZV. En hij is niet de enige die momenteel aftelt tot-ie zijn offspring kan verwelkomen. Ook Betuwse boer Leo (die voor hij aan het programma meedeed in 2015 zijn vrouw verloren was) en zijn Eline verwachten een kindje en gaan over een paar weken trouwen. Én de Groningse spruitjesboer Johan (2012) en zijn vriendin Lourianne hebben een bun in the oven. Yvon kan geboortekaartjes gaan inslaan.

People, Community, Event, Glasses, Smile, Team, Family, pinterest
KRO-NCRV

Tony's Chocolonely heeft twee nieuwe smaken gelanceerd. Ja, laat die maar even binnenkomen. Donkere Melk (met 42 procent cacao ipv 32 procent) en Donkere Melk Pretzel Toffee zijn de twee nieuwe repen die in het (online) winkelschap van Tony's Chocolonely en Albert Heijn liggen en die we opperen voor bij, zeg, een van deze nieuwe Netflix-titels die vanaf vandaag te streamen zijn.

Text, Font, Rectangle, Electric blue, Logo, Label, Graphics, Advertising, Brand, Trademark, pinterest
Tony's Chocolonely

Nog maar bar weinig is er bekend over Jennifer Lawrence's aanstaande rolprent Mother!, maar dat 't je grootste nachtmerrie op het witte doek gaat zijn durven we wel best te melden na het zien van deze allereerste teasertrailer van de film van Black Swan-regisseur Darren Aronofsky - tevens J.Law's love interest.

In september komt-ie uit. Javier Bardem, Ed Harris en Michelle Pfeiffer zijn ook van de partij. Kijken.

youtubeView full post on Youtube

Het gerucht dat Beyoncé de stem van Nala gaat vertolken in de aanstaande Disney live action remake van The Lion King gaat al een tijdje rond, maar rumor has it nu dat ze nog veel nauwer betrokken is bij de film dan we in eerste instantie dachten. Op Twitter meldt 't BeyHive Team fan account het 'exclusive news' dat de zangeres óók de Afrikaans geïnspireerde soundtrack gaat produceren. De fanclub weet bovendien te melden dat er zo'n $25 miljoen voor is neergeteld om Beyoncé als 'curator and producer' van de plaat te hebben, die zowel nieuwe als klassieke Lion King-nummers zal bevatten.

Gevalletje waar rook is is vuur?


De entertainmentsites koppen, naar aanleiding van een recent interview dat de Amerikaanse Glamour met Blake Lively deed, dat 'Blake niet meer wil dat je haar leven en relatie met Ryan Reynolds als perfect bestempelt'. 'Nonsens,' vindt de actrice.

Blake: 'What you see in the media is not real life. The night before an interview, I have complete anxiety: How is this person going to spin me? So when you read, 'Oh, she's got a perfect life,' or 'Her life is crumbling'—they pick narratives for everyone. And the narratives stick.' Maar gelukkig moet de actrice ook toegeven dat dit 'champagne problems' zijn, dat ze dolgelukkig is met Ryan en dat hun gezin altijd op nummer 1 komt. 'I admire people who find that what fulfills them is their art or their work, but what fulfills both me and my husband is our family. Knowing that, everything else comes second. We've each given up stuff we loved in order to not work at the same time.'

En terecht, want mensen, hebben we de PERFECTE humor van Ryan Reynolds al eens in een video samengevat gezien? Wie zou níet zijn werkschema aanpassen om hier zo veel mogelijk bij in de buurt te zijn?


't Is bijna tijd voor Gaypride. En dat is voor veel merken en winkels reden om met alles-regenboog te komen. Maar deze geniale actie van de Bijenkorf zagen we niet aankomen: Eau de Tolérance – een unisex geur, die - we citeren - 'liefde ademt en vrijheid omarmt'. De #spraytolerance-boodschap is, zoals je al begreep, bedoeld om de LBHTenz-gemeenschap te ondersteunen en is nu, in een gelimiteerde oplage, verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam en via debijenkorf.nl. Kost je 65 euro. De volledige opbrengst gaat naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit. Well done, de Bij!

Fluid, Product, Liquid, Text, Perfume, Colorfulness, Orange, Lavender, Bottle, Peach, pinterest
De Bijenkorf

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook! >