Koffieklets: prins William en prins Harry blijken een enorm knap (shirtloos) neefje te hebben

Plus: Beyoncé en Jay Z samen in de sportschool, en meer voer voor bij de koffie.

Meest gelezen

Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Beyoncés post-bevalling work-outs bevatten naar verluidt flink wat ge-SoulCycle. Zes weken na de geboorte van Rumi en Sir Carter brengt de zangeres volgens de entertainmentwebsites alweer aardig wat tijd door in de gym. En dan niet altijd die in hun eigen nieuwe (grootste van Amerika) miljoenen-mansion. Soms rijdt het celebritykoppel nog gewoon, als ieder ander mens, naar de sportschool om een spinninglesje te volgen.

Advertisement - Continue Reading Below

Waarvan akte in deze foto's waarop te zien is hoe Jay Z en Beyoncé samen in vol (Puma-)ornaat aankomen bij een sportschool in Santa Monica, waar ene Angela SoulCycle-lessen schijnt te geven. (En waarop bovendien te zien is dat zelfs Queen Bey goddank nog wat beweging nodig heeft om weer in haar oude vorm te komen, ondanks wat ze ons met haar foto's op Instagram wil doen geloven.) Wij hebben overigens zo'n donkerbruin vermoeden dat die ene Angela's lessen de komende drie jaar volgeboekt zullen zijn.

Meest gelezen
 dancing beyonce 711 GIF

Het neefje van prins William en prins Harry is de talk of the town. Het ooit nog kleine jochie dat Queen Elizabeths page boy mocht zijn, is nu 18 jaar en post shirtloze selfies op internet. Meet Arthur Chatto, 23e in lijn voor de Britse troon en de nieuwe Marky Mark in Calvin Klein-boxershorts als je het 't internet vraagt:

Advertisement - Continue Reading Below

Website Mashable weet overigens te melden dat Chatto niet zozeer een carrière als model lijkt te ambiëren, maar dat hij is ingeschreven voor zogenaamde Combined Cadet Force-training aan het Eton College, waar hij wordt voorbereid op het leven als militair.


Meer royal nieuws dan. Het herdenken van prinses Diana dit jaar - 20 jaar nadat ze overleed - blijft niet bij documentaires en boeken. Ook in de modewereld wordt de stijlvolle prinses geeerd. Virgil Abloh, creative director van het populaire (streetstyle) label Off_White liet via een Instagram-post weten dat zijn aankomende show tijdens fashion week volledig op Diana is geinspireerd.

Advertisement - Continue Reading Below

'One woman, 40 @off____white looks in the works come september,' schreef hij bij deze foto van een moodboard in zijn atelier, waarin Diana's stijl in verschillende categorieen is opgedeeld; Charity, Mom, Being a Princess, Night, Young Diana, Countryside Girl, Casual en Jogging. Je kunt er donder op zeggen dat de show van Off_White een hot ticket wordt.

" one woman, 40 @off____white looks in the works come september "

A post shared by @virgilabloh on

Gerelateerd
Meest gelezen

Kate Hudson is de nieuwste actrice die voor een filmrol haar haar afschoor, maar met haar signature lange blonde lokken zeker niet de eerste van wie je zo'n drastische maatregel zou verwachten. Toch is het waar en gaat de Amerikaanse tegenwoordig zo door het leven:

Freedom 🙌💇 Compliments of @siathisisacting ❤️ #OurBeautifulDirector

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Op deze foto krijg je nog wat beter zicht op haar vers gemillimeterde coupe. Kate deed het voor haar rol in Sisters, een film die geregisseerd wordt door artiest Sia.


Paris Jackson en haar peetvader, voormalig kindster en Home Alone-acteur Macaulay Culkin, hebben hun band permanent bezegeld met matching tattoos. De 19-jarige dochter van Michael Jackson deelde foto's van hun nieuwe lichaamsversiering op Instagram Stories; een lepeltje op hun arm. Het is een van de ruim vijftig 'plakplaatjes' die Paris al op haar lijf heeft staan, waaronder ook enkele tributes aan haar overleden vader.

De twee spenderen vaak samen tijd, waarover Paris geregeld iets post op social media. Wat de betekenis van de lepels is, Joost mag het weten.

model? nah i paint hipsters toenails for a living.

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

🐰

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Gerelateerd

Koffieklets iedere dag in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >