Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Kaskraker Wonder Woman krijgt definitief een vervolg, zo is bevestigd door Warner Bros tijdens Comic-Con in San Diego. Veel details werden er nog niet prijsgegeven. Zo weten we nog niet of de regie opnieuw door Patty Jenkins zal worden gedaan. Maar dat Gal Gadot ook in de sequel in de hoofdrol zal kruipen lijkt zo goed als zeker, aangezien de bekendmaking kwam tijdens een panelgesprek met Gadot en de andere acteurs uit de aanstaande rolprent Justice League, waarin meerdere superhelden, onder wie Wonder Woman, hun opwachting maken, en waarvan tijdens Comic-Con een trailer werd vrijgegeven.

youtubeView full post on Youtube

Een filmpje van een jong meisje dat haar tranen niet kan bedwingen tijdens een handtekeningenrondje met de cast en vervolgens wordt getroost en moed ingesproken krijgt door Gal Gadot, gaat du moment het web over. De boodschap bij het filmpje: het belang van vrouwelijke superhelden, niet alleen in een bijrol, maar in solo-films. En dat klopt dan weer als een bus.


En zoals dat gaat tijdens Comic-Con werden er nog veel meer exclusieve trailers vrijgegeven. Waaronder de eerste officiële van het tweede seizoen van Netflix' hitserie Stranger Things (met oa Winona Ryder en jong talent Millie Bobby Brown), die een waar Halloween-spektakel is - incluis Thriller-deunen van Michael Jackson.

Maar ook een trailer van The Walking Dead, seizoen 8 alweer, waarin - voor de fans - vooral het einde (klik de video niet weg voordat-ie helemaal is afgespeeld) voor heel veel vraagtekens zorgt:


Het nieuwe tv-seizoen hier in Nederland staat ook voor de deur, en dat betekent zoals ieder jaar na de zomer ook een nieuw seizoen Expeditie Robinson. En het enthousiasme over het al jaren lopende televisieprogramma lijkt nog altijd even groot - wat zeggen we: zelfs weer te groeien. De eerste acht kandidaten van de aanstaande editie - dit keer doen ook vier onbekende Nederlanders mee tussen de bn'ers - zijn bekendgemaakt. Een flink aantal deelnemers moet nog worden onthuld, maar toch heeft RTL al wat eerste beelden van 't program vrijgegeven. Helaas, helaas, alléén van deelnemer Niels Gomperts, maar hé, die stelt niet teleur (we hebben het over minuut 0.42 van het item).


Gwyneth Paltrow (44) en haar moeder Blythe Danner (74) bewijzen dat moeder-dochter-dressing niet alleen is weggelegd voor moeders en peuters. Tijdens een event van GOOP (Gwyneths miljoenenbedrijf), verschenen de twee in coordinated Prada-outfits en we kunnen niet anders dan jubelen.


Gisteravond was de avond van Chris Froome. Terwijl Nederlander Dylan Groenewegen heel knap de allerlaatste ritzege binnenhengelde, won de Brit de Tour de France 2017. En dat feestje deelde hij graag met andere mensen die wat te vieren hadden. Zo hielp hij diezelfde avond nog een fan bij een huwelijksaanzoek, door te doen alsof hij de ring al die tijd voor hen had meegedragen in de zak van zijn wielrentenue. Wat een held, nietwaar?. En dat feestje deelde hij graag met andere mensen die wat te vieren hadden. Zo hielp hij diezelfde avond nog een fan bij een huwelijksaanzoek, door te doen alsof hij de ring al die tijd voor hen had meegedragen in de zak van zijn wielrentenue. Wat een held, nietwaar?


Tot slot treurig nieuws dan. Acteur John Heard, het meest geliefd om zijn werk in de jaren tachtig en negentig in films als Home Alone, Home Alone 2, Beaches en Big, is op 71-jarige leeftijd overleden, zo werd afgelopen weekend bekendgemaakt.

Heard werd in de hotelkamer, waar hij verbleef om te herstellen van een kleinschalige rugoperatie, gevonden. Onderzoek loopt nog, maar naar verwachting is er sprake van een natuurlijke dood. Heard laat een zoon en een dochter na. Zijn derde kind, zoon Max, overleed in zijn slaap in december 2016.