Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Zoals geldt voor eigenlijk alles in het leven: als jij iets kan, kan Rihanna het altijd nog beter. De zangeres bewees 't maar weer met verpletterende precisie toen een oude foto van haar op internet opdook en compleet viral ging, met de meest hilarische memes tot gevolg. We hebben het over Rihanna op een jetski - we herhalen: een jetski - in dameszit, met haar benen over elkaar gekruist, tijdens een vakantie in haar thuisland, Barbados, in 2011. Slechts een greep uit het aanbod:

xView full post on X

Häagen-Dazs Canada heeft een collectie luxe alcoholisch ijs in het leven geroepen. En alles aan die zin kan een mens alleen maar gelukkig maken. Op het Canada-gedeelte na dan. Want laat.het.naar.hier.komen.

Mogen we voorstellen: Rum Vanilla Caramel Blondie, Whiskey Chocolate Truffle, Irish Cream Coffee & Biscotti, Vodka Key Lime Pie en Rum Ginger Cookie. Daar staat RUM GINGER COOKIE, ja.


De nieuwste versie van wat we met recht dé sneaker-revival van pak 'm beet de afgelopen vier jaar mogen noemen, Adidas' Stan Smith, lijkt in niets op die cleane witte gympie die je kent. Het label liet haar primeknit-technologie op het schoeisel los, met als resultaat:een sokschoen. Met hetzelfde logootje aan de hiel en platte zool, dat wel, maar verder onherkenbaar. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de sneaker, die momenteel alleen nog in Australië verkrijgbaar is maar binnenkort ook in de rest van de wereld, niet alleen in roze komt. Naar verluidt staan er ook andere kleuren, waaronder een cleane witte, op het menu.

Footwear, Shoe, White, Pink, Sneakers, Product, Plimsoll shoe, Walking shoe, Magenta, Skate shoe, pinterest
Adidas

Sofia Vergara, de vrouw die we (ongetwijfeld onder het mom 'never change a winning team') al jaren zien met lange bruine lokken met middenscheiding, liet zich voor haar 45e verjaardag een nieuwe coupage aanmeten. Een pony. En de Modern Family-actrice Instagramt er nu op los met foto's van haar nieuwe look. Terecht, want Sofia en haar pony blijken een match made in heaven en alles wat je nodig hebt om je over de streep te trekken om die verandering aan je kapsel waar je al jaren over denkt eindelijk eens door te zetten.


Waar het bij andere modehuizen soms máánden kan duren voordat de plek van een vertrokken hoofdontwerper gevuld wordt (we kijken naar jullie, Dior), zei Lanvin 'geef ons een dag'. Vlak voor het weekend kwam het nieuws van het vertrek van Bouchra Jarrar, die slechts 16 maanden aan het roer stond van het oudste Franse couturehuis, naar buiten, maar gisteravond kondigde Lanvin al haar nieuwe aanwinst aan: Olivier Lapidus. En volgens Business of Fashion startte hij diezelfde dag al in zijn nieuwe job.

Waar kun je de beste man van kennen? Zijn korte bestaan als creative director voor de mannenkleding van Balmain van 1985 tot 1986 bijvoorbeeld. Het interieur dat hij ontwierp voor Hotel Felicien in Parijs. Of zijn eigen lijn Creation Olivier Lapidus, dat hij zelf 'the world's first web-based couture house' noemt bijvoorbeeld. Aan Lapidus de taak om de verliezen die Lanvin de laatste tijd boekte, om te zetten in goud. Of nou ja, in ieder geval winst. Bronnen weten Business of Fashion te melden dat hij dat wil gaan doen door het label een 'revamp' te geven als een 'Franse Michael Kors'...

Olivier Lapiduspinterest
Getty Images

Dit zijn de allereerste beelden van Chloé's Clare Waight Keller voor het nieuwe Givenchy >