Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Vandaag in een nieuwe aflevering van ongelooflijk-maar-waar-Trump-nieuws: een video, opgenomen in the Oval Office, waarop Donald Trump te zien is in een diplomatisch telefoongesprek (naar verluidt over onderwerpen als immigratie en brexit) met de Ierse politicus Leo Varadkar, maar doodleuk het gesprek onderbreekt voor een totaal misplaatst en uiterst seksistisch onderonsje met de eveneens aanwezige Ierse Washington-correspondent Caitriona Perry door aan Varadkar te melden: 'We have a lot of your Irish press here. Come over here, where are you from? We have all this beautiful Irish press. She has a nice smile on her face, so I bet she treats you well.'

De journaliste in kwestie postte het voorval persoonlijk op Twitter:

xView full post on X

Carice van Houten heeft een grote rol gekregen in de nieuwste thriller van de wereldberoemde regisseur Brian de Palma (bekend van Carrie, Dressed to Kill, Scarface, The Untouchables, Mission: Impossible en zijn laatste bioscoopfilm Passion). Domino heet de nieuwe rolprent en 't gaat over twee agenten die op zoek gaan naar de moordenaar van hun collega en daarmee op het spoor raken van de meest gezochte terrorist van Europa. De mannelijke hoofdrol gaat naar de Deen Nikolaj Coster-Waldau, een collega van Carice in Game of Thrones (ridder Jamie Lannister) en ook de Nederlandse acteur Mohammed Azaay zal in de film te zien zijn. De opnames van Domino zijn al begonnen en vinden deels in Nederland plaats - wel zo handig voor nieuwbakken moeder Carice. Daarnaast wordt gedraaid in Denemarken, Spanje en België.


Sienna Miller heeft naar verluidt de geruchten over haar en Brad Pitt - door haar eigen vrienden al grappend Brienna genoemd - als liefdessetje ontkracht. Sterker nog: heeft er hartelijk om kunnen lachen. De twee zouden innig zijn gespot bij het Britse Glastonbury Festival afgelopen weekend, maar dat is nonsens volgens een bron aan Daily Mail. 'Sienna's finding it all very funny. She's happily with Bennett (regisseur Bennett Miller, red.) and has no idea where these rumors keep coming from. They're just not true. Brad's a great friend but nothing more. They were hanging out at the Rabbit Hole at Glastonbury but they were with a big group.'

Hair, Face, Facial hair, Chin, Nose, Hairstyle, Eyebrow, Beard, Forehead, Cheek, pinterest
WireImage

Er zijn talloze, op het eerste gezicht onbenullige, dingen in het huishouden die je relatie een knauw kunnen geven. We noemen een spoorloos tandpastadopje, de afwas doen, vakanties boeken en de wc doortrekken. Maar er is een ergernis die alle andere overtreft: vechten om de deken. Het inwendige kacheltje van veel mannen lijkt soms net iets harder te loeien, waardoor hij de deken al in de lente wegtrapt. Veel vrouwen – we generaliseren even voor het gemak – vinden het daarentegen lekker om onder de spreekwoordelijke wol te kruipen, ook als het al wat warmer is. Enter de Smartduvet Breeze, een 'slimme' deken die in ontwikkeling is, waarvan de temperatuur aan twee kanten apart gereguleerd wordt. De controlbox kun je ook nog eens aansturen met een app op je telefoon. Het internet is er nu al laaiend enthousiast over.


Als we the Sun mogen geloven - en dat doen we dit keer graag - is er een tv-show aanstaande, genaamd Meet The Markles, waarin openhartige interviews worden gehouden met vrienden en familieleden van Suits-actrice Meghan Markle, tevens de grote liefde van de Britse Prins Harry. 'Meet the Markles tells the story of some of Meghan's ancestors and how she and Harry met. The film also considers her possible future role in the royal family.' Aldus de bron van The Sun. Klinkt te mooi om waar te zijn, nietwaar? Then again: voor eens en voor altijd je verhaal doen om van het gezeur af te zijn zou nog niet eens zo'n gekke zet zijn. Bovendien werkt volgens diverse media nota bena Meghans halfzus, Samantha Grant, momenteel al aan een 'tell-all' boek waarin ze opschrijft hoe het was om op te groeien met Meghan. Naar verluidt zijn de opnames voor de tv-show afgelopen maand al gestart.

Hair, Shoulder, Hairstyle, Beauty, Joint, Fashion, Lip, Brown hair, Dress, Long hair, pinterest
WireImage

Vier jaar geleden alweer lanceerde Christian Louboutin zijn Nudes Collection, een collectie pumps in vijf verschillende huidskleuren. En hoe logisch het ook is dat een nude-kleur in verschillende tinten zou moeten komen, was de schoenenontwerper hiermee zo'n beetje de eerste op de de markt, en dus groot nieuws. Wat volgde was uitbreiding naar zeven kleuren nude en een lijn nude ballerina's. En gisteren kwamen daar twee verschillende modellen sandalen met hoge hakken bij, de Christeriva en de Cherrysandal, verkrijgbaar voor - dat dan weer wel - respectievelijk $875 en $895 per paar.

Footwear, Leg, Fur, pinterest
Footwear, High heels, Sandal, Tan, Brown, Shoe, Leather, Basic pump, Leg, Beige, pinterest

Is er nog meer dat de gemoederen bezighoudt? Jawel, de Canadese premier die achterstevoren op een stoel poseert op de cover van een vliegtuigblaadje. Want: Justin Trudeau en achterstevoren zitten op een stoel is nu eenmaal een combinatie die bij mensen allerlei soorten gevoelens oproept.

Dit nieuws over Beyoncé en de tweeling geloven we metéén >