Welkom bij Koffieklets. Iedere werkdag vroeg in de ochtend op uw beeldscherm. Gevuld met opvallende nieuwsflitsen - en andere flitsen. Tijdens het ontbijt of onderweg te lezen en bij de koffiemachine te delen daar u wilt.

Adele was, zoals velen, zo van slag van de enorme brand die gisteren in de London Grenfell Tower woedde en waarbij (tot nu toe) 12 mensen omkwamen, dat ze besloot actie te ondernemen. De Grammy-award winnende zangeres voegde zich samen met haar echtgenoot Simon Konecki bij de grote groep mensen die op de plek des onheils een wake hielden, om haar medeleven te betuigen en alle betrokkenen te supporten. Dat een grote ster zoiets doet, nog binnen 24 uur na de tragedie, is op zijn minst opmerkelijk te noemen en toont maar weer eens precies hoe groot het hart van Adele is.

instagramView full post on Instagram

Alsof erkend worden bij de Women in Film Awards nog niet genoeg is, werden de winnaars van die awards ook nog eens verrast door team Hillary Clinton & Michelle Obama. Via speciale videoboodschappen introduceerden ze op eigen wijze de winnaars voordat zij op het podium hun award kregen uitgereikt. Clinton stak enthousiast van wal over Elizabeth Banks. De voormalige first lady introduceerde Tracee Ellis Ross, de actrice en comédienne die haar bewondering voor Michelle Obama nimmer onder stoelen of banken stak. Bekijk hieronder welke female empowering woorden Clinton en Obama te zeggen hadden:


Amal Clooney beviel vorige week, zo blijkt nu, in dezelfde verloskamer van tweeling Ella en Alexander als Kate Middleton van Prins George en Prinses Charlotte. Én waar Prinses Diana ooit het leven schonk aan William en Harry. Volgens de Daily Mail, kwam de Clooney-tweeling ter wereld in een kamer van de zogenaamde Lindo Wing van het St. Mary's Hospital in het Londense Paddington (met roomservice en champagnemenu!) waar je een dikke 5,5 duizend Britse pond per kamer per nacht voor betaalt. Clooney huurde er naar verluidt drie af; één voor Amal om in te bevallen, één voor alle familieleden die aanwezig waren en één voor hun securityteam. Tja, als er één celebritykoppel het dichtstbij royalty status zit zijn het de Clooneys, nietwaar?

Clothing, Trousers, Collar, Shirt, Photograph, Outerwear, Formal wear, Dress shirt, T-shirt, Interaction, pinterest
Getty Images

Audrey Hepburns zoons hebben samen met veilinghuis Christie's een enorme veiling opgezet van hun moeders persoonlijke bezittingen. Van Givenchy-jurken tot klassieke balletschoenen en een trenchcoat; alles gaat komende herfst onder de hamer. 'People have always talked about her grace. What was the secret of her elegance? What was her system? What was her style?' aldus Hepburns zoon Sean Ferrer, die van plan is een boek over zijn moeders stijl te schrijven dat volgend jaar uit moet komen, aan de Amerikaanse Vogue.

Clothing, Dress, Day dress, Trench coat, Outerwear, Coat, Fashion, Sleeve, Beige, Mannequin, pinterest
Christie's

Acteur Tom Felton (Draco in Harry Potter) vloog lange tijd rond op een bezemsteel, maar bevindt zich nu wat meer under the radar. Wie aan de wandel was in het oude centrum van Praag had hem pardoes kunnen spotten al pingelend op een gitaar. Hij zong er zelfs een moppie bij, maar niemand leek hem te herkennen dan wel zich überhaupt te interesseren voor zijn straatoptreden. Toegegeven: wij hadden hem waarschijnlijk ook niet herkend, zo zonder zijn toverstaf en gel-kapsel...

Beyoncé is aan het bevallen en het internet wordt gek! >