Amy Sherman-Palladino, die ons Gilmore Girls schonk (en onrealistische fantasieën over ons journalistieke bestaan) komt met een nieuwe show. Een die deze maand nog op Amazon verschijnt. The Marvelous Mrs. Maisel heet-ie, en op 17 maart is-ie all yours.

Volgens Deadline focust de pilot van de serie zich op Miriam 'Midge' Maisel, en speelt het zich af in Manhattan, en in 1958. Daarna wordt het lastig te volgen - maar, nog steeds iets om je op te verheugen.

Maisel, gespeeld door Rachel Brosnahan, heeft alles wat haar hartje begeert. Ze heeft de perfecte man, twee kinderen, en een elegant appartement aan de Upper West Side - perfect voor Yom Kippur dinerpartijtjes (behalve dan dat het hele punt van Yom Kippur vooral níet eten is?).

Maar, haar prettige bestaan neemt plots een andere wending wanneer Maisel, die dus marvelous is, een nieuw talent bij zichzelf ontdekt. Een dat haar leven volledig op z'n kop zet. Wat kan het zijn?!

Dankzij deze wonderlijke ontdekking laat ze haar comfortabele leven voor wat het is reist ze het land door om de wereld van stand-up comedy te exploreren. Wacht, wat? Als dat allemaal klopt, vertelt Amy Sherman-Palladino's nieuwe show het verhaal van een vrouwelijke stand-up comedian in het New York van de jaren vijftig. Sign us up! Sign us up? Sign. Us. Up.

Suit, Dress, Event, Formal wear, Scene, Gown, Smile, Conversation, pinterest