Team Zondag met Lubach maakte een voorstelfilmpje voor Donald Trump, en dat filmpje gaat nu als een speer de wereld over. Op de officiële Facebook-pagina van het televisieprogramma staat de teller inmiddels op 29 miljoen (and counting), op YouTube doet-ie het met 1,5 miljoen views (and nogmaals counting) ook niet verkeerd.

Eerder wist Sander van de Pavert van het dolkomische LuckyTV de wereld al dubbel te krijgen van het lachen met een filmpje waarin-ie Donald Trump en Hillary Clinton een duet liet zingen.

Maar nu is het de beurt aan Arjen Lubach. En die is in zijn nopjes. En terecht. Tegen Het Parool vertelde-ie: 'Een wereldwijde viral is een geweldig begin van het seizoen voor het hele team. Satirische nieuwsprogramma's zijn naast de zonen van Trump eigenlijk de enigen die echt baat hebben bij zijn aantreden.'

Mocht je je tijdens het kijken trouwens afvragen wie toch degene is die de video zo schitterend heeft ingesproken: da's het werk van de Amerikaans-Nederlandse komiek Greg Shapiro.

Goed. Áls je vandaag al een filmpje kijkt, laat het dan dus deze zijn:

youtubeView full post on Youtube