Fotograaf Brandon Stanton van het welbekende Humans of New York (ken je het niet, dan is now zeker the time) struint voor zijn werk de straten van de Big Apple af, op zoek naar mensen die als onderwerp van zijn foto's kunnen dienen.

Dit levert meer dan eens interessante en hartverwarmende verhalen op. Zo was er de blije vuilnisman, de ex-militair die nergens spijt van had en de metroconducteur die ook nog bij Starbucks en óók nog bij een bakker werkte, zodat ze haar zoon naar Yale kon sturen. Het komt dan ook meer dan eens voor dat het publiek na het zien van die interessante dan wel hartverwarmende verhalen een paar goed betraande wangen overhoudt. Of een grote glimlach.

Afgelopen week stuitte Brandon op twee gezellige oude dames die samen de grootste pret hadden. Tevreden dat ze waren, daar zittend op een bankje, vertelde de twee aan Brandon: 'We don't have any hobbies. But we do try to get together a few times a month to judge people and complain about things.'

En dat is precies hoe je de dagen zou moeten slijten, als je later oud bent. Op een bankje, samen met een medestander, klagen over de dingen. Bekijk de post hieronder. Hartverwarmend hè?

Luggage and bags, Bag, Street fashion, Baggage, Sun hat, Rolling, Handbag, Bench, pinterest
Humans of New York