Het gros heeft er minstens één op de plank staan: zo'n duurzame waterfles die je in de vaatwasser kunt doen en kunt hergebruiken tot je een ons weegt, opdat je het milieu een beetje ontlast en je voetafdruk verkleint. Hartstikke nobel. Maar bij de meesten staat-ie vooral stof te vangen. Niet? (Zo niet: bravo!)

Afijn. De bekendste duurzame waterfles onder de duurzame waterflessen is toch wel de Dopper (ondergetekende heeft er vier, waarvan twee dus stof staan te vangen, maar twee trouw worden gebruikt - een voor werk, een voor sport #handig). En omdat ik vier Doppers heb, vind ik dat ik de mensen mag voorzien van Dopper-advies. Komt-ie: het zijn heel fijne flessen. Zo.

Nu hebben team Dopper en team Van Gogh Museum de handen ineengeslagen, de krachten gebundeld en samen een special edition gemaakt waarop Van Gogh's Amandelbloesem, of Zonnebloemen prijken en die, ta-ta-ta-ta, de Van Gogh Dopper zijn gedoopt. En wie wil er nou geen Van Gogh Dopper?! Precies, iedereen wil een Van Gogh Dopper.

Voor wie nou denkt: Van Gogh en Dopper, waarom? Let op, want die twee hebben meer gemeen dan je denkt. Beide zijn van Nederlandse origine, natuurliefhebbers en alletwee gebruiken design om een verhaal te vertellen. Het verhaal van Van Gogh gaat over het vangen van de schoonheid van de natuur, de boodschap van Dopper draait om het behoud ervan. Tel daarbij op dat het Van Gogh Museum 's werelds allereerste museum is met het internationaal erkende duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL In-Use en een samenwerking tussen Dopper en het Van Gogh is eigenlijk superlogisch. En superleuk, natuurlijk.

Ook superleuk: Dopper en Van Gogh geven exemplaren weg aan de mensen! Zo'n blitse Van Gogh Dopper winnen? Vul gauw dit formulier in en wie weet.

Product, Aqua, Azure, Tints and shades, Cylinder, Cosmetics, Skin care, Brand, Personal care, Silver, pinterest
Dopper