Ook best wel toe aan een nieuwe wagen, maar precies geen idee waar je beginnen moet met je zoektocht? Want: wat heeft je nieuwe auto echt wél nodig, en: wat heeft-ie volgens jou echt níet nodig? Wat voor bolide past je 't best? Je zou er je hoofd over breken, me dunkt.

Team Mercedes-Benz snapt dat, biedt soelaas en speelt handig in op het gegeven dat wij vrouwen de snelst groeiende en invloedrijkste consumentengroep du moment zijn (ha!). En dus beklonk het platform She's Mercedes.

En dat is: een online inspiratieplatform dat powerhouses en gamechangers aan het woord laat, dat je de gelegenheid geeft te netwerken met uitblinkers en topvrouwen, en dat je een handje helpt bij je zoektocht naar die perfecte nieuwe automobiel.

youtubeView full post on Youtube

Brengt ons bij de lifestyle configurator - waardoor je nooit meer je hoofd hoeft te breken of hersenen moet kraken over welk van de twintig modellen nou het beste is, en welke carrosserievarianten, motoren, uitrustingspakketten je nou helemaal wenst in Het Leven. Je wordt langs allerlei zaken des levens geleid, denk aan architectuur, muziek, literatuur, sport, eten, drinken... En krijgt daarbij een aantal vragen voorgeschoteld die je uiteindelijk naar een auto loodsen.

Hartstikke slim van Mercedes-Benz, want onderzoek na onderzoek (check, en: check) toont aan dat vrouwen een beslissende rol hebben de aankoop van een gezinsauto, en er steeds vaker een voor henzelf kopen.

Eigenlijk zou je 't voor de gein 'ns moeten proberen, die lifestyle configurator - ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe auto, bij wijze van zelfkennistest, plus weet je in het vervolg mooi wat voor auto bij je past.

Ter afsluiting: