Het is voor een hotel best wel fijn wanneer er een filmpje van je zwembad massaal wordt gedeeld, tot er zo'n beetje 140 miljoen mensen naar hebben gekeken, en de reserveringen vervolgens de pan uit rijzen. Villa Honegg mag de Braziliaanse Fabi Gama wel een bloemetje sturen voor het plaatsen van een filmpje over de infinity pool van het hotel. (Het feit dat Fabi Gama reisblogger is, en waarschijnlijk plenty betaald heeft gekregen voor haar Instagram-post, even daargelaten - ik bedoel: da's nog steeds geen garantie voor Team Villa Honegg op een viral filmpje, wel?)

Ondergetekende heeft het filmpje ook bekeken en zag hoe Gama het trappetje van het zwembad af drentelde om haar volgers een uitzicht voor te schotelen om in te verdrinken zo mooi. De infinity pool van hotel Villa Honegg bevindt zich op 914 meter hoogte, en heeft daardoor een beeldschoon Zwitsers berglandschap als décor waardoor het soms net lijkt alsof je op de wolken zweeft. Bijnaam Stairway to Heaven is best een terechte. 

Goed. Wie ook best een duik zou willen nemen in Stairway to Heaven moet rekening houden met het volgende: een overnachting in de goedkoopste kamer van hotel Villa Honegg kost je 450 euro, maar het 23-kamer tellende hotel zit naar het schijnt tot mei 2017 al tjokvol. Dan is er nog de optie een dagkaart voor de spa aan te schaffen. Die kost je (maar) 65 euro. Probleem: er wordt een beperkt toegangsbeleid gehandhaafd opdat het zwembad wel een beetje exclusief blijft. 

Oh well. Hetgeen we allemaal echt op zaten te wachten is gratis en voor niets: op play d'r mee!

instagramView full post on Instagram