Als je ieder jaar op z'n minst zes collecties uit de hoge hoed tovert, tussendoor nog even de tijd vindt om celebrities te hullen in je - op maat gemaakte - creaties, plus nog zoiets als een druk sociaal leven moet onderhouden, dan heb je het wat ons betreft dik verdiend: vakantie. Dat vinden die designers waar we op doelen ook en dus togen zij naar tropisch oord of luxueus resort voor een flinke dosis zomerpret. Wat zij daar precies uitspoken? Dat zie je hier.

Op naar Bali, zo moet Donna Karan gedacht hebben toen het werk er voor dit seizoen weer op zat. En dus vult ze deze zomer haar dagen vult met rustgevende yogahoudingen en pilatesoefeningen in een door met natuur omgeven retreat en wat klanken van Sting, want de ontwerpster werd getrakteerd op zijn zangkunsten. 

Desalniettemin is vakantie voor Karan geen reden belangrijke zaken links te laten liggen. Want meer veiligheid in Amerika rondom het gebruik van wapens moet, volgens Karan. En, vakantie of niet, dat laat ze je graag weten ook.

instagramView full post on Instagram