Als er iemand een lichaam heeft dat we best 'ns zouden willen overnemen, dan is dat het lichaam van Beyoncé wel. En dus zijn we op zich best benieuwd wat de zangeres iedere dag op haar bord heeft liggen. Zou ze zich dan ook ooit tegoed doen aan een flink stuk pizza? Of vergt het enkel ladingen bleekselderij en intensieve training om eruit te zien als Queen B? Wij zochten het voor je uit.

Snacks zijn een no go

Juist, dat zagen we al aankomen. Bey doet niet aan snacks. Dat betekent geen chips, geen snoep, geen toetjes, geen fast food en niets uit de frituur, zo bleek uit een interview met Marie Claire in 2008. Lijkt ons niet bepaald gezellig. Maar hé, blijkbaar wordt zo nu een gigantische bak popcorn wel gedoogd.

instagramView full post on Instagram

Groentes zijn favoriet

Aan Shape legde Beyoncé uit wat ze zoal in een dag eet: ze begint de dag altijd met een goed ontbijt - zeg gebakken eiwitten, een groentesmoothie of volkoren muesli met magere melk. Voor zowel haar lunch als haar diner kiest ze verse vis en een hoop groentes. En ook belangrijk: gedurende de dag probeert de zangeres zoveel mogelijk te drinken.

Ze heeft echt hot sauce in her bag

Chanel-tas of niet: Bey heeft echt een fles tabasco in haar designervondsten. Je eten zou namelijk maar eens te flauw zijn, dat wil je niet hebben.

Haar plan om af te vallen is realistisch

Beyoncé wist de perfecte combinatie van spieren en curves te creëren, maar wanneer ze I woke up like this zingt, heeft ze het zeker niet over haar toplijf. 'Ik ben van nature geen dun persoon,' vertelde de zangeres in een interview met Shape. 'Ik moet er hard voor werken.' Hoewel ze het vertikt om calorieën te tellen, houdt ze haar doelen in het achterhoofd als ze traint en haar maaltijden bereidt. 'Toen ik aan mijn Crazy in Love-video werkte, was ik op mijn ideale gewicht. Wanneer ik weer in vorm wil komen, denk ik altijd aan het lichaam dat ik toen had. Daar werk ik voor.'

Ze gelooft niet in een crashdieet

Voor haar baan heeft Beyoncé meer dan eens op korte termijn haar lichaam moeten veranderen, maar mooi niet dat de zangeres gelooft in een crashdieet. Toen ze werd gecast voor de rol van Deena in Dreamgirls in 2006, stond ze onder enorm veel druk om 9 kilo af te vallen. Aan Oprah vertelde ze dat niet op de gezondste manier heeft gedaan. 'Ik wilde gewicht verliezen en mijn lichaam transformeren. Het was lastig, want ik houd van voedsel. Ik houd van eten,' aldus de zangeres. 'Ik volgde een mastercleanse voor 14 dagen, terwijl iedereen in mijn omgeving Krispy Kremes at.'

Pizza is haar guilty pleasure

Wanneer je hard werkt, moet je jezelf soms ook de kans geven optimaal te genieten. Dat weet Beyoncé ook, die daardoor zichzelf eens per week - op zondag! - een dieetvrije maaltijd gunt. 'Dat is meestal pizza, want dat is mijn favoriete snack,' aldus de zangeres aan Shape. Maar dan wel met extra tomatenpuree en jalapeños.

Ze is geobsedeerd met In-n-Out

Ook Bey heeft haar zwakke plekken. En in haar geval is dat zonder twijfel de Amerikaanse keten In-n-Out, waar ze haar favoriete cheeseburger serveren.