Trouwe Game of Thrones fans zitten er al tijden op te wachten: het nieuwe seizoen van de hitserie. Met een gigantische cliffhanger in de laatste aflevering - waarin Jon Snow oftewel Kit Harington ogenschijnlijk van het leven wordt beroofd - zitten we met een hoop vragen die dringend een antwoord eisen.

Al meerdere keren hebben journalisten - zonder succes - gepoogd uitspraken te ontfutselen van de cast, in de hoop op meer duidelijkheid. De onthulling van de officiële trailer zorgde voor alleen maar meer vragen. En dus zag Jonathan Ross - van het Britse The Jonathan Ross show - geen andere optie dan Kit Harington te ondervragen met een leugendetector.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen ,start Ross met de vraag 'Are you dead?' om vervolgens de elektrische schok van de leugendetector wat op te schroeven wanneer Kit antwoordt met ja. En met vragen als 'Is there nudity in the next series?', 'Do you become a White Walker?' en 'Show me your dead face.' wordt het een bijster fijn interview.

Afijn, kijk zelf maar.

youtubeView full post on Youtube