Zit je in de zomer toch liever wat strakker in je vel? Maar geen zin in het standaard groene smoothies/hardlopen/blaadje sla verhaal? Wij hebben de oplossing. En het betreft niets van het voorafgaande maar juist dansen, springen en ja zelfs apenkooien! Kortom: jezelf klaarstomen voor de zomer was nog nooit zo leuk.

En dat alles met dank aan Women's Health die dit jaar opnieuw op 21 mei het Fit For Summer Festival organiseert. En dat is heus een feestje waard, want wat is beter (en motiverender) dan met honderden vrouwen tegelijk aan een toplijf werken?

De dag bestaat uit bijzonder leuke en originele sportclinics, waarbij je kunt worden ingedeeld in sporten als Ballet Barre, Jumping Fitness, Slacklinen, Beachvolleybal en onze favoriet: Apenkooien. Ook is er volop inspiratie op te doen wat betreft voeding, beauty en mode en wordt er ook nog eens voor een heerlijke lunch gezorgd. Werken aan een toplijf maakt immers hongerig.

Nou, wij zien geen reden waarom je je niet zou aanmelden. Tenzij je geen behoefte hebt aan een sprankelend zomerlijf natuurlijk.

Niet-abonnees kopen hier een kaartje voor €32,50 (voor abonnees is dit maar €25) om zo verzekerd te zijn van een plaatsje 21 mei.