Sinds de komst van Justin Biebers nieuwe album is het pardoes best bon ton hem via social media de liefde te verklaren (óók als dertigplusser, ja), zijn Purpose op repeat te hebben staan, het er met collega's over te hebben, de Sorry-dansroutine aan te (willen) leren, kaarten voor zijn concert op 8 of 9 oktober (YES!) te hebben, en wat dies meer zij. 

Maar! Er is nog een aantal andere zaken dat je in 2015 omarmd zou moeten hebben, omdat ze het leven stiekem zoveel leuker maken.

1. James Corden

Want niets zo hilarisch als zijn Carpool Karaoke. En dankzij James zijn we nu allemaal op Justin. Dus een kleine digitale hulde is wel op zijn plek. 

youtubeView full post on Youtube

2. Uggs

Sorry, maar je bent een dief van je eigen comfort als je niet een paar Uggs voor-het-geval-dat in de kast hebt staan. Degenen die ze weleens aan de voeten hebben, weten: niets zo zacht en comfortabel, en geen enkele schoen komt zo dicht in de buurt van op sloffen naar je werk. Tijd om deze jongens uit het verdomhoekje te halen. Draag ze gewoon niet onder een mini-rokje and you'll be fine.

3. De sweater

Flatteert geen mens, maar dat is dan ook helemaal niet de bedoeling van een sweater. Sweaters zijn er (net als Uggs) ten behoeve van Het Comfort. En voor statements. 

Food, Finger food, Cuisine, Dish, Fast food, Recipe, Ingredient, Breakfast, Snack, Produce, pinterest

4. Kris Jenner

Wie haar man is verloren aan een vrouw, een dochter heeft die haar kinderen North en Saint (uit te spreken als Saint van Saint Laurent) noemt, drie (ex-)schoonzonen die een beetje koekoek zijn trouw blijft supporten én wegkomt met het in een leger-onesie poseren voor een potsierlijk kerstbomenparkje in eigen hal, verdient het omarmd te worden. 


5. Deze gezelligerd

Zo gezellig dat het mag. Je kunt 'm hier bestellen.

Carmine, Art, Coquelicot, Illustration, Fictional character, Drawing, Painting, Creative arts, Clothes hanger, pinterest

6. Niet Lullen Maar Poetsen

Want: het enige goede programma (with all due respect) uit de koker van PowNed. Terugkijken doe je hier.