Vorige week stond ze in de HMH, deze week kwam ze in het nieuws door een openhartige Facebookpost over haar strijd tegen depressie, en vandaag heeft de Vlaamse zangeres Selah Sue weer iets moois: een nieuwe single én video. Fear Nothing heet het nummer, en wij hebben als eerste de clip voor je:

[youtube ]https://www.youtube.com/watch?v=urEK23LO1D8&feature=youtu.be[/youtube]

Die is best een beetje freaky, met vechtende honden en vallende kometen.  Fear Nothing is de titel én de boodschap. 'Een belangrijke boodschap in deze tijden', aldus regisseur Isaac Ravishankara. Thema in de video: het einde van de wereld. 'Selah Sues muziek, en zeker dit nummer, is een reminder over hoe prachtig en uniek het leven hier is. Ik heb me altijd afgevraagd: wat zou ik doen als alles zou verdwijnen? Daar gaat de clip over', vertelt de regisseur.

De video is heel toepasselijk geproduceerd door Doomsday Entertainment, een Amerikaans bureau dat ook werkt voor grote namen als Katy Perry. We zien én horen Selah (echte naam: Sanne Putseys) op een heel andere manier dan gewend zijn, namelijk als het lieve, blonde meisje dat vrolijke liedjes zingt. Sterk en kwetsbaar tegelijk, met een groots en meeslepend nummer, inclusief een vleugje electro. De nieuwe Selah Sue: we like!

xView full post on X