Skip to Content

De knapste mannen en vrouwen van de klok

Het is tijd voor uurwerk.

'Geen luxehuis heeft zoveel iconische horloges in de collectie als Cartier,' schrijven we in het meinummer van Bazaar. En daar is een potentiële bijgekomen: Clé de Cartier mag-ie heten. Michiel Huisman heeft 'm al omarmd (bewijs op links). Angelina Jolie deed dat eerder met de Cartier Tank – alsook Catherine Deneuve, wijlen Jackie Kennedy en Máxima (die laatste draagt trouwens ook weleens een Rolex). Kate Middleton is wat terughoudender als het klokjes aangaat, zelden wordt ze met een pront uurwerk om haar pols geflitst – maar mag het wel het geval zijn, dan is het een Cartier.

We weten: er is meer onder de zon dan bovengenoemd klokjesmerk – in Bazaars meinummer vind je alvast een fraai uurwerkenaanbod. Hier wordt vast gekieteld met de bekendste horlogeambassadeurs – het bestaat.

Mode & Juwelen

koningsdag

Prinses Ariana in statement-pak voor Koningsdag

a person in a red dress

Prinses Alexia verschijnt in Sézane-jurk

emmen koning willem alexander koningin maxima en prinsessen amalia ariane en prinses alexia wonen op donderdag 27 april 2024 met leden van het koninklijk gezin en leden van de koninklijke familie de viering bij van koningsdag in emmen  anp  hollandse hoogte  robin utrecht

Prinses Amalia in betaalbare jurk op Koningsdag

king willem alexander  queen maxima of the netherlands visits attend the kinsgame in hoofddorp

Máxima in kanten jurk tijdens Koningsdag

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder