Maak kennis met de multitasker van de huidverzorging: Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème van Estée Lauder. Deze crème heeft een vernuftige formule die de 'hoofdschakelaar' van allerlei antiverouderingsprocessen in de huid activeert. Zo worden je cellen gestimuleerd om lijntjes, dofheid, vochttekort, rimpels en verlies van stevigheid aan te pakken. 

De 'plus' bij deze nieuwste telg in de Revitalizing familie staat voor de superfood Moringa die eraan is toegevoegd. 'Met dit exclusieve moringa-extract kunnen we huidveroudering nóg beter bestrijden, de natuurlijke anti-irritanten en antioxidanten in de huid stimuleren om ze te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en vrije radicalen in de cellen neutraliseren,' zegt dr. Nadine Pernodet, Vice President Skin Biology and BioActives Research & Development bij Estée Lauder.

Doe de test

Met de juiste verzorging trigger je je huid om zich van z'n beste kant te laten zien. Denk jij dat je nog niet alles uit je huid hebt gehaald en dat die er nog beter kan uitzien? En wil je drie weken de nieuwe Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème testen en je ervaringen met ons delen? Vul hier dan je gegevens in en wie weet ben jij een van de twintig proefpersonen die als eerste deze anti-aging multitasker mag uitproberen.