Het wordt ons met de paplepel ingegoten: schelden, dat is echt niet oké. Zeker wij dames behoren natuurlijk keurig op onze woorden te letten. Maar wat nou als het allemaal even vet kut gaat, als je baas een regelrechte lul is, jij god gloeiende gloeiende niet genoeg betaald krijgt en je fuckity fuck fuck weer een deadline hebt gemist. Horen we ons dan in te houden?

Niet als het aan John Parkin en zijn vrouw Gaia Pollini ligt. Een paar jaar geleden zeiden zij fuck it tegen hun carrière in Londen en pakten ze de koffers om in Italië te gaan wonen. Waarom? Omdat ze verdomme genoeg hadden van het drukke leven, de stress en de vermoeidheid.

Samen richtten ze Fuck it op, een bedrijf wat zich volledig richt op het rondstrooien van scheldwoorden. Hun advies luidt: gebruik net even wat vaker woorden als shit en tyfus. Die helpen je om makkelijker van stress af te komen, en maken je nog een stuk knapper ook.

En mocht je nu het hele scheldwoordenboek al hebben uitgesproken maar nog steeds gestresst zijn, dan kun je een Fuck it-cursus volgen. Hierin scheld je er (gezellig) met anderen op los om die frustraties eruit te knallen. Maar mocht je (door de stress) geen tijd hebben voor zo'n cursus, dan kun je ook gewoon hun boek lezen waarin je leert geen zier te geven om dingen.

En het heeft nog een leuk voordeel: het maakt je een stuk knapper.

Dus fuck it, gooi ze er maar uit die scheldwoorden.