Dagje Eindhoven op de planning? Dan heb je wel wat beters te doen dan eindeloos op zoek naar de beste hotspots. Schrijf even mee, want dit zijn ze: 

Ontbijt

Meneer de Boer. Soms ben je wat later toe aan je ontbijt dan anders, en daarom houden we zo van plekken waar je de hele dag kan ontbijten! Van antikaterontbijt tot wentelteefjes bij Meneer de Boer zit je de hele dag goed. 

Meneer de Boer, Keizersgracht 20, Eindhoven

Koffie

Het koffiehuisje. Op Strijp-S drink je heerlijke koffie bij het Koffiehuisje van het Ketelhuis. En hoe klein het huisje ook is, de geur van koffie ruik je al van ver.

Ketelhuis, Ketelhuisplein 1, Strijp, Eindhoven  

Lunch

De Binnenstad. Een nieuwe lunchroom in, jawel, het centrum. Brood van het Vlaamsch Broodhuys en een interieur van ontwerpersduo Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. 

De Binnenstad, Emmasingel 35, Centrum, Eindhoven

Borrel

Brewpub Van Moll. Eindhovens eerste brewpub. Het bier wordt in de kelder gebrouwen, maar op de menukaart vind je ook een heleboel andere bieren. Van Moll heeft geen keuken, maar serveert Brabants worstenbrood en kaasplanken van lokale kaasboeren.

Van Moll, Keizersgracht 16A, Centrum, Eindhoven

Diner

Radio Royaal. Niet alleen de locatie op Strijp-S is indrukwekkend, de gerechten van Radio Royaal zijn dat ook. Oesters om mee te beginnen, een heerlijke kip als hoofdgerecht en kazen toe. 

Radio Royaal, Ketelhuisplein 10, Strijp, Eindhoven

Op zoek naar nog meer hotspots in Eindhoven? Onze vrienden van ELLE Eten hebben een nog completere lijst!