Deze kleur eyeliner laat je ogen het beste uitkomen

Voor nòg betoverende kijkers.

Verleiden, dat doen we met onze ogen. Of dat nu met dat fijne manspersoon aan de andere kant van de bar is, of met je baas - voor die promotie weet je wel: onze kijkers doen 't 'm. En dus is het handig als we ze soms nòg een beetje beter uit kunnen laten komen. Als je slim te werk gaat, kan dat al met iets simpels als een streepje eyeliner. De juiste kleur doet wonderen. Wij tippen voor iedere oogkleur de beste.

Advertisement - Continue Reading Below

Bruin

Blauwe eyeliner is in het begin misschien een beetje schrikken maar was afgelopen seizoenen veelvuldig te zien op de catwalk. En je hoeft heus niet voor felblauw te kiezen, want donkerblauw laat bruine ogen namelijk veel beter uitkomen. Waar zwarte eyeliner soms nogal hard kan ogen, maakt donkerblauwe eyeliner je ogen juist zachter en warmer.

Probeer: CoverGirl Perfect Point Plus Eyeliner in Midnight Blue (€5) of Eyeko Visual Eyes Liquid Eyeliner in Marine (€17).

Advertisement - Continue Reading Below

Hazelnoot

Een warme, metallic-gouden eyeliner doet de gele vlekjes in het midden van je iris nog meer oplichten. Hierdoor lijken je ogen plots een stukje helderder. En laat dat nou precies zijn wat we willen.

Probeer: Yves Saint Lauren Dessin Du Regard Waterproof (€25) of Urban Decay 24/7 Waterproof Liquid Liner (€20).

Advertisement - Continue Reading Below

Groen

Klinkt als een onverwachte combinatie, maar zeker weten dat een paars streepje je groene ogen een hoop goed doet. De rode ondertonen in de eyeliner versterken de groentinten in je ogen, waardoor het eindresultaat nog steeds erg draagbaar is.

Probeer: Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil in Black Purple (€17) of Blinc Cosmetics Eyeliner in Dark Purple (€23).

Advertisement - Continue Reading Below

Blauw

Helderblauwe ogen steken mooi af tegen een contrasterend, maar complimenterend donkergroen lijntje, dat kleine gouden vlekjes in je iris accentueert.

Probeer: Armani Smooth Silk Eye Pencil in Color 6 (€26) of Lancome Artliner 24H Bold Color Precision Eyeliner in Emerald 052 (€27).

Advertisement - Continue Reading Below

Grijs

Accentueer de blauwtinten in je grijze ogen met een roodbruine eyeliner. De wijntint zorgt er niet alleen voor dat je ogen ontzettend opvallen, maar ook dat je een iets zachtere oogopslag krijgt.

Probeer: Make Up For Ever Aqua Liner in Sparkling Plum Burgundy (€20) of Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil in Burgundy Suede (€20).