SPONSORED

1. Make-up primer

Een mooie en egale huid begint bij een goede basis. Breng een kleine hoeveelheid olie aan op je gezicht voordat je met foundation in de weer gaat. Het lijkt misschien raar, maar Bio-Oil is niet vet en zorgt ervoor dat de foundation goed en gelijkmatig wordt opgenomen. Hierdoor heb je de hele dag een prachtige dewy glow.

2. Verzorgende remover

Breng een paar druppels olie aan op een watje om zo je oogmake-up op een manier te verwijderen die niet schadelijk is voor je huid. De unieke formule werkt effectief zodat je niet nodeloos hoeft te boenen: niet goed voor de dunne en gevoelige huid rondom je ogen. Het werkt zelfs bij waterproof make-up. Daarnaast verzorgt de olie de kwetsbare huid en werkt 't als conditioner voor je wimpers en wenkbrauwen.

3. Gezichts- en lichaamsmoisturizer

Bio-Oil is een effectieve moisturizer voor lichaam en gezicht. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid. Bio Oil complementeert de natuurlijke olielaag van de huid. Omdat Bio-Oil een hypoallergeen huidverzorgingsproduct is, is het geschikt voor alle huidtypen.

4. Smooth scheren

Zorg dat je huid, voordat je gaat scheren, glad en gehydrateerd is. Hierdoor beschadig je de huid niet onnodig. Breng een kleine hoeveelheid Bio-Oil aan om zo je huid te beschermen. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid die is aangetast door bijvoorbeeld veelvuldig douchen of airconditioning.

5. Bodyscrub

De veelzijdige olie kan ook ingezet worden voor een 'exfoliating' behandeling, die je heel eenvoudig zelf kunt doen. Schenk een kleine hoeveelheid Bio-Oil in een kom en mix hier een handjevol grof zeezout doorheen. Scrub daar voorzichtig je lichaam mee en spoel het goedje vervolgens goed af, met als resultaat een gereinigde en babyzachte huid.

6. Weg met statisch haar

Warm een kleine hoeveelheid Bio-Oil op tussen je handpalmen en masseer 't vervolgens in gespleten haarpunten. Ook krullen of pieken die graag hun eigen gang willen gaan, kun je op hun plaats krijgen met een paar druppels Bio-Oil. Bio-Oil beschermt de haarvezel en voorkomt dat het haar statisch wordt. Het kan ook helpen bij een droge of geïrriteerde hoofdhuid. Enkele druppels inmasseren is voldoende om te voeden en beschermen.

Skin care, Liquid,

Bio-Oil vermindert bovendien de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, en gaat veroudering van de huid tegen. Het product is samengesteld uit een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. En het bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil™, dat de algemene consistentie van de formulering zodanig verandert dat het licht en niet vettig wordt, en op die manier garandeert 't dat de heilzame stoffen die aanwezig zijn in de vitamines en plantenextracten gemakkelijk in de huid opgenomen worden.

Over een wondermiddel gesproken.

Bio-Oil is verkrijgbaar vanaf € 12,15 voor 60 ml.