SPONSORED

Als je enkele jaren geleden tegen een willekeurige verkoper in een willekeurige parfumerie zou hebben verteld last te hebben van een vette huid, dan zou die verkoper waarschijnlijk niet zo gauw een olie geadviseerd hebben. Olie is voor de droge huid, want olie is vet, en vet plus vet is nog veel vetter. En dat willen we niet. Inmiddels weten we beter, en weten we dat bovenstaande lariekoek is. Oók (of misschien wel: juíst) voor een vette huid werkt olie wonderen.

Vloeibaar goud

De olie van toen is niet de olie van nu. En dat weten ze bij Biotherm maar al te goed. Een van hun laatste paradepaardjes heet Biosource Total Renew Oil en is een dubbele reiniging. De mix van plantaardige olie, verantwoordelijk voor het verwijderen van vuil en make-up, wordt afgewisseld met een verfrissende foam zodra er water bij komt. De foam zorgt er op zijn beurt voor dat de huid diep gereinigd wordt. Hoe dat kan, vraag je je af. Want water en olie? Nou, Team Biotherm heeft er suikerwier aan toegevoegd. Dit alg is het allereerste bestanddeel bij Biotherm dat er voor zorgt dat adhesie (moleculen die niet goed samen binden) voorkomen wordt.

Tijd besparen

Na een drukke, lange dag heb je geen zin in teveel poespas in je beautyregime, maar je wil wèl optimaal resultaat. Deze dubbele reiniging kan onder de douche gebruikt worden en maakt het gebruik van wattenschijfjes overbodig, terwijl-ie wel alle pollutie en make-up verwijdert én je poriën reinigt. En achteraf? 81% van de gebruiksters vond dat hun huid zachter aanvoelde. Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral de website van Biotherm voor meer informatie.