Een superglad vel, we willen het. En we krijgen het. Leest u maar.

Reinigen

Een mooie huid begint bij een goed verzorgde huid met in de basis aandacht voor reiniging. Het reinigen met water alleen reinigt niet grondig genoeg en kan zelfs de toename van onzuiverheden verhogen. Investeer in een goede reinigende wasgel dat de lichaamseigen vetten niet stript. Wat het wel mag doen is hydrateren en tegelijk reinigen.

Primer

Op het gebied van make-up is het goed om in een primer te investeren. Een primer is een verzorgend product dat als barrière dient tussen huidverzorging en foundation. Een onderschat product dat er voor zorgt dat alle make-upproducten die na de primer worden aangebracht beter blijft zitten en niet in de huid trekt zodat de huid kan ademen.

Foundation

Een foundation in de vorm van een getinte dagcrème of blemish balm (BB creme) in een kleur schakering lichter of gelijk aan de huidskleur zorgt voor een egaal ogende huid. De kracht is om een transparant effect te creëren door een dun laagje aan te brengen op je gezicht (of alleen het gebied dat dit nodig heeft) en dit te laten versmelten met de primer. Het effect is als dat van een tweede huid waardoor het een mooi, natuurlijk effect geeft.