Wil het bij jou ook nooit zo lukken met je haar? Omdat je (net als het gros van ons vrouwen):

a) vaak geen tijd (of zin) hebt er iets spetterends mee te doen, met het gevolg dat je,

b) naast een pfeerdensteert en los haar niets in je kapselrepertoire hebt, omdat je er

c) ook niet echt handig in bent (en dus al eindeloos bezig bent met bijvoorbeeld een doodsimpele vlecht – brengt ons weer bij punt a, geen tijd voor).

Geen zorgen, professioneel haarcosmeticamerk Keune weet hoe je met goede haarproducten fantastisch haar creëert. Stap voor stap neemt haarstilist Ilham Mestour ons haarbarbaren mee richting een fantastisch kapsel voor op het werk, voor een chic event of voor tijdens vrije uurtjes.

Kijk, leer en kopieer.

Prime Updo

Een chic evenement waar jij je gezicht moet laten zien? Geef de andere aanwezigen het nakijken en ga voor de prime updo. Oogt ontzettend ingewikkeld maar met deze video krijg ook jij dat voor elkaar.

youtubeView full post on Youtube

Rewind Texture

Een drukke dag voor de boeg en weinig tijd om je haar telkens bij te moeten werken? Deze prachtige look houdt niet alleen je haar uit je gezicht maar geeft ook een geweldig klassieke uitstraling.

Iconic Volume

Breng je kapsel naar grotere hoogten met behulp van de tips van Keune. The bigger the better! Perfect voor een avond uit of spannend afspraakje.

Tousled Tomboy

Weinig tijd maar toch behoefte aan een goed kapsel? Ga voor deTousled Tomboy voor een prachtig kapsel met een rauw, boyish randje.