Het hele jaar lang op harpersbazaar.nl: Woman of the Week, een inspirerende vrouw waar we ons petje voor afnemen. Enter Eva Jinek. Deze scherpzinnige presentatrice verdient wat ons betreft een podium én applaus. 

Bazaars vijfde Woman of the Week deed de afgelopen weken een boel stof opwaaien. Maar talkshowhost Eva Jinek maakt, ondanks enkele tegenvoeters, goede sier in televisieland en is op dit moment een van de weinige vrouwen uit Nederland met een eigen, dagelijkse talkshow:Jinek.

Je hebt een nominatie voor Bazaars Women of the Year op zak!
'Eindeloos vind ik het. Zonder gekkigheid: ik ben een bezield bladenfanaat, al van jongs af aan. Mijn vintage Bazaars uit Amerika heb ik nog. Allemaal. En ze zijn waanzinnig. Een met Naomi Campbell op de cover, uit de jaren negentig. Zo'n hele schone, witte cover is het. Prachtig. Bladen zijn mijn ontsnapping. Kranten lees ik voor mijn werk, tijdschriften wanneer ik ontspan. Ik lees echt alles, dus ja ook de Grazia. Daarover gesproken, kunnen we het nog even hebben over dat eetdagboek van ze? Ik trek het niet hoor, geloof er geen bál van!'Jinek bezie je van maandag t/m vrijdag om 23h00 op NPO1