Het hele jaar lang op harpersbazaar.nl: Woman of the Week, een inspirerende vrouw waar we ons petje voor afnemen. 

Sinds de release van Hello en haar derde album 25 kun je geen tv, radio of internet meer aanzetten of ze is er: Adele. Bellend met Lionel Richie, gecoverd door Miss Piggy, met een fopneus auditerend tussen de wannabe-Adeles: alles even geestig, even goed en even sympathiek. Wat je noemt de comeback van het jaar. 

Geen persoon die Adele op het moment níet op handen draagt, of op z'n minst bijzonder sympathiek vindt. Zo lopen we ook hier, op de redactieburelen van Bazaar, massaal weg met de Engelse popzangeres. Daar kan een flink aantal mooie woorden aan vuil gemaakt worden, maar we kunnen natuurlijk ook gewoon Adele-filmpjes laten zien.

1. Vermomd als Jenny the nanny en op initiatief van Graham Norton deed de zangeres mee aan een Adele-look-a-like-wedstrijd.

youtubeView full post on Youtube




2. Niet Adele. Wel sympathiek. Namelijk: Miss Piggy met
haar kopie van de oorspronkelijke Hello-clip, inclusief sepiafiltertje en dramatische gezichtsuitdrukkingen.




3. Ellen Degeneres hangt aan de lijn met Adele op haar kolossale mobiel uit de jaren '80 (en krijgt nog een wisselgesprek van een bepaalde rapper met een muziekvideo die haast net zo viral ging).


4. Men neme Adele, tv-host
Jimmy Fallon, zijn huisband The Roots en een boel instrumenten die recht uit een kleuterklaslokaal komen, stop dit alles in een kleedkamer en er komt een héél andere Hello uit dan de monsterhit die we gewend zijn.




5. Een woord en een accent aigu voor de manier waarop Adele eerder deze week haar wereldtournee bekend maakte: briljánt.
'Hello, it's me, Adele. God I can't even say that anymore.'

[facebook ]https://www.facebook.com/adele/videos/vb.9770929278/10153534517994279/?type=2&theater[/facebook]