In deze reeks wordt steeds een 'gewone' vrouw ondervraagd over haar carrière, haar keuzes en welke rol het moederschap daarbij heeft gespeeld.

We stellen voor; Conny Duyvestyn – van Zeijl, al 27 jaar moeder van twee kinderen. Toen de kinderen kleiner waren heeft ze verschillende banen gehad. Een carrière werd minder belangrijk, ook omdat haar man veel in het buitenland werkzaam was. Het belangrijkste was dat ze leuk uitdagend werk had met prettige collega's en dat er naast de baan, ook nog genoeg tijd voor de kinderen over bleef. De verschillende banen zijn natuurlijk bij elkaar wel een carrière geweest maar zonder vooropgezet plan. De balans tussen werk en privé goed te houden was soms lastig met de voornaamste reden dat haar man vaak voor langere tijd voor zijn werk op reis. Nu vraagt ze zich weleens af hoe ze dat gered heeft. De kinderen gingen in die tijd naar een gastouder via een gastouderbureau. In haar woonplaats was toentertijd nog geen crèche en Conny was de eerste klant van het bureau. De afspraak was dan dat ik mijn kinderen aan het eind van de dag op een bepaalde tijd moest ophalen. Dan moest ik op tijd weg van kantoor maar wilde ik vaak mijn collega's niet in de steek laten als er nog veel werk te doen was. Nu de kinderen uit huis zijn en er meer tijd over is om nieuwe wegen in te slaan is Conny een eigen onderneming begonnen. Geboren in een familie waarbij kleding en mode altijd een grote rol hebben gespeeld is het niet vreemd dat ze hier zelf ook haar hart heeft liggen. Sinds 2015 bestaat MORETHANVINTAGE, onder welke naam ze vintage (designer-)tassen en andere bijzondere vintage items verkoopt. Daarbij worden onder dit label ook jassen gemaakt van wollen dekens. De verkoop van de items vindt voornamelijk online plaats maar er zijn ook een aantal verkooppunten in Europa.

Tot slot de vraag wat ze aan haar eigen kinderen zou willen meegeven? 'Het belangrijkste is werk waarbij je je goed voelt en waarin je gewaardeerd wordt.'

MORETHANVINTAGE is te volgen op Instagram en Facebook. Items zijn ook te koop via Etsy.